Wallin

Jakob Wallin stannar i Hammarby

16 apr 2019

Jakob Wallin är klar för ett år till i Hammarby Hockey!

– Jakob är en spelare som vi trodde mycket på inför förra säsongen, men tyvärr fick han hela säsongen förstörd pga skada. Nu är han på väg tillbaka och vi tror att han kommer göra mycket bra för oss med sin snabba skridskoåkning och oömma spelstil, säger tränare Tommy Latva.

Jakob, till att börja med – hur mår du?

– Det är bättre, faktiskt. Jag har börjat träna lite smått och det känns mycket bättre i knät.

För den oinvigde, vad är det för skada du åkt på?

– Inre sidoligamentet i knät är uttöjt, så jag har kört rehab sen i december. Nu börjar jag trappa upp mer och mer och börjar kunna träna ordentligt.

Vi backar bandet lite, du hann iallafall spela fem matcher för Bajen innan skadan kom. Hur tyckte du att det kändes?

– Det kände bra i själva spelet, även om jag kanske inte fick den utdelning jag hade hoppats på. Jag kände att jag fick mycket förtroende och det var väldigt kul. Det var tråkigt att det blev som det blev.

Och hur går tankarna inför nästa säsong?

– Först och främst hoppas jag att knät ska läka ordentligt, det är som sagt på bättringsvägen. Sedan ser jag verkligen fram emot en ny säsong, och hoppas förstås kunna spela mer matcher. Jag hoppas att vi får ihop ett skönt och bra gäng och kan prestera bättre än förra säsongen.

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Tierps HK - Hammarby IF

lördag 27 augusti
19:00 Vegahallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP