Ice 190731

Funktionärer – Vill du hjälpa till?

Som publikvärd är du ofta den första som besökarna möter när de kommer till arenan. Ett varmt mottagande och bra service gör att besökarna känner sig trygga och välkomna. Ditt jobb som publikvärd är oerhört viktigt för oss. Tillsammans ser vi till att gästerna har det trevligt och får en riktigt bra idrottsupplevelse.

(Riksidrottsförbundet)

Att driva en ishockeyförening kräver mycket arbete och alla i organisationen kring Hammarby Hockey, från spelare till ledare och andra engagerade, lägger ner många timmar för att få det att fungera. Vi söker hela tiden efter fler som vill engagera sig. Vill Du hjälpa till?

Vi söker personer till:

• Mediagruppen (t.ex. skribenter, filmare och fotografer till hemsida och sociala medier)
  • Evenemangsgruppen (t.ex. publikvärdar & entrépersonal)
  • Match- och expertkommentatorer
  • Matchintervjuer
  • Kameramän / kvinnor
  • Sändningstekniker (via dator och vMIX)
  • FOH: arenaljud / spellistor
  • Videoproduktion / reklamvinjetter

Du får naturligtvis en introduktion och handledning hela vägen tills du är självgående inom det / de områden du är intresserad av.

Vi strävar efter att ha ett väl avvägt tjänstgöringsschema så att ”man” inte behöver stå till tjänst ständigt och jämt… men visst är det så att det finns gott om arbetstillfällen för den som har lust och ork.

Kolla in sidan om vår organisation och skicka iväg ett mail till den grupp som du är intresserad av att hjälpa till i.

Varmt välkommen till en härlig gemenskap. Vi ser fram emot att höra av Dig!

Träningsmatch

Hammarby IF - Arboga Hockey