unnamed (9)

Tro, Hopp och Kärlek

16 okt 2014

Det är ingen hemlighet att det är tuffa tider som råder i Hammarby Hockey. Vi är en supportskara som är vana vid att våra spelare skördat poäng efter poäng från det att Hammarby gick i konkurs och blev Bajen Fans fram tills steget upp i division 1 och återtagandet utav namnet Hammarby Hockey.

Förlusten mot Värmdö igår gjorde ont i hjärtat och jag led med spelarna efter tredje perioden som vi vann med ungefär hundratusen skott mot Värmdös tre. Efter matchen när spelarintervjuer skulle göras känner jag av den besvikna och nedstämda känslan bland spelarna, de delade samma smärta som jag, smärtan att förlora en match men även smärtan att förlora en match i Hammarbytröjan.

Det är ett ungt lag och nytt lag vi har att göra med den här säsongen, ett lag som måste stöttas och få positiv energi utav oss supportrar, för det här är Hammarbys framtid vi har på isen. Unga talanger som med hjälp av Hammarby Hockey och oss på läktarna kan komma till att bli något stort om några år.

Så här dagen efter när besvikelsen lagt sig lite och jag sitter här med mitt kaffe och tittar ut mot höstrusket så är jag inte så orolig.  Säsongen är lång och vi på läktaren måste ha lite is i magen och lita på Mälberg och hans grabbar att det kommer få ordning på spelet bakåt och även lyckas få in pucken i mål.

Jag vill inte låta tjatig (det är självklart att det kommer lite tjat nu) men jag kan inte poängtera HUR viktig just DU är för klubben, utan DIG så är Hammarby ingenting.  Vi har gjort det förr och vi gör det igen, vi reser oss ur askan och blir starkare än någonsin, FÖR DET ÄR VI SOM ÄR HAMMARBY.

 

/Alexander Nilsson

Herr

-

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Hammarby IF - Nacka HK

fredag 29 oktober
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Damettan Östa

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

onsdag 27 oktober
19:30 Torvalla Ishall

J20

-

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Trångsunds IF - Hammarby IF

måndag 1 november
20:00 Stortorpshallen

J18

-

J18 Div 1 Östra B

Spånga IS IK - Hammarby IF

söndag 31 oktober
17:30 Från Stan Hallen

Herr

1 - 6

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 26 oktober
19:00 Torvalla Ishall

Dam

3 - 0

Damettan Östra

Hammarby IF - Södertälje SK

söndag 24 oktober
17:00 Zinkensdamms IP

J20

1 - 6

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Saltsjöbadens IF - Hammarby IF

måndag 25 oktober
20:00 Saltsjöbadens Ishall

J18

9 - 4

J18 Div 1 Östra B

Hammarby IF - Lidingö Vikings HC 2

torsdag 21 oktober
19:50 Zinkensdamms IP