Trevlig Fredagkväll

6 sep 2014

Fredagen fick spelarna ledigt från träning. Hammarby hockey valde då att lite hastigt bjuda in supportar för lite isdans. Trots det korta varslet så var det en del som självklart inte kunde motstå inbjudan.

En av våra materialförvaltare, Björn hade fixat med kaffe och diverse tilltugg. Som sagt så blev en handfull supportrar som valde att snöra på sig skridskorna och tog gladeligen några skär på isen.  En spelare som trots ledighet tog sig ner till hallen för lite isåkning, var Leo Engman. Det blev en spontan och trevlig tillställning. Vi får tacka Björn, matrisen för detta trevliga initiativ.

Kl. 15 idag (lördag)  möter Hammarby hockey – Hudiksvall i en träningsmatch. Det är frivillig entré. Det är inte många träningsmatcher kvar nu innan den efterlängtade premiären som alla vet kommer hållas på anrika Hovet. Den 21 september dukar vi upp för en stor #Bajenfest. Du är såklart inbjuden. Biljett till premiären finner du här!

Något som är nytt för iår och som inte går att stå emot. Är att i år så ingår det 2 hela matcher på hovet i säsongskortet. Det är först till kvarn som gäller och vi har satt en gräns på 500 säsongskort. Det börjar sina med kort, så det är ingen idé att tveka. Knip säsongskortet  idag: För att köpa ett säsongskort sätter du in 800:- (400:- om du är under 18 år) på vårt bankgiro (315-7500), och anger namn & personnummer i meddelandefältet. Skicka sedan ett mail till kansli@hammarbyhockey.se med namn, personnummer, adress, mail och telefonnummer. Skriv ”säsongskort” i ämnesraden. Kortet skickas sedan hem till dig i god tid innan säsongsstarten.

Av supportrar, för supportrar!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream