Tillsammans skapar vi fest på läktaren !

15 Nov 2013

Det är frustrerande att vi inte har så mycket publik på matcherna och jag tycker verkligen att Hammarby hockey förtjänar en större publik på våra matcher .  Det är många i organisationen som jobbar för att det ska förbättras , men nog borde väl det vara fler i våra supporterled som skulle kunna ta sig ut till Sätra några gånger per år för att se matcherna .

 Det är lätt att sitta på kammaren och titta på text-tv , det är lätt att ryckas med i en negativ inställning till att gå på matcherna . Jag vill säga att ni har fel ! Det är oftast ett bra tempo och med många chanser , där vi inte går vinnande ut ur striden alla gånger men det räcker inte till än . Jag skriver än , eftersom jag kan se förbättringar och förändringar i spelet nu när jag har sett större delen av matchena denna säsong . Det Hammarby skulle behöva är ett bättre publikstöd och då tror jag faktiskt att det skulle hjälpa spelarna att kunna ta ut dom sista tio procenterna som egentligen inte finns . Det är många gånger jag har tyckt att vi inte sätter chanserna som vi får , men det är inte så lätt att tråckla in pucken ibland och jag tror att det kommer med tiden .

 #47 Jesper Kokkonen är en riktig kämpe som blivit mer stabil i sitt spel och jag tror att han kan komma mycket längre om han också tar till sig äldre spelares smartness. #22 Patrik Hageman , en riktig envis spelare som man som motståndare inte vill ha emot sig . #11 Pontus Okerblad Westin en riktigt duktig kille som har framtiden för sig , en som vill fram och som inte ber om ursäkt för att han tar för sig . #26 Robin Jalkerud är tillbaka från en tids frånvaro och han är som en uppretad bålgeting som nafsar motståndarna i hälarna när han inte snurrar upp dom . #39 Niklas Ekberg , farlig i många lägen och verkligen en nyttig spelare .

 Dom här spelarna är några av många spelare som sliter varje vecka , dag in och dag ut , vecka efter vecka . Det är profiler som älskar vårat Hammarby och som inte ens får betalt för att göra det här , kom ihåg det !!!

 Det är hockey för fan ! Se till att just du kommer och besöker LW-hallen några gånger per år så kommer upplevelsen också att bli till en fest , en fest som vi alla skapat tillsammans .

 Det är vi som är Hammarby Hockey/Bajen Fans hockey , Tillsammans är vi starka !!

 /Stefan Ståhl

p.s jag vill gärna ha in synpunkter på det jag skriver inför matcherna , så om ni har förslag på utformning eller annan kritik , maila stefan@powertool.se eller skriv i kommentarsfältet .

OBS ! Den här texten kan skilja sig en del från den officiella uppfattningen ifrån klubben och åsikterna är textförfattarens privata åsikter .

Herr

-

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Hammarby IF - Nacka HK

fredag 29 oktober
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Damettan Östa

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

onsdag 27 oktober
19:30 Torvalla Ishall

J20

-

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Trångsunds IF - Hammarby IF

måndag 1 november
20:00 Stortorpshallen

J18

-

J18 Div 1 Östra B

Spånga IS IK - Hammarby IF

söndag 31 oktober
17:30 Från Stan Hallen

Herr

1 - 6

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 26 oktober
19:00 Torvalla Ishall

Dam

3 - 0

Damettan Östra

Hammarby IF - Södertälje SK

söndag 24 oktober
17:00 Zinkensdamms IP

J20

1 - 6

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Saltsjöbadens IF - Hammarby IF

måndag 25 oktober
20:00 Saltsjöbadens Ishall

J18

9 - 4

J18 Div 1 Östra B

Hammarby IF - Lidingö Vikings HC 2

torsdag 21 oktober
19:50 Zinkensdamms IP