SOMMAR25 890x467

Sommarhälsning

30 jun 2024

Hammarby Ishockey önskar alla och i synnerhet våra supportrar, medlemmar, spelare, föräldrar, ledare, följare, sponsorer och förtroendevalda en trevlig och avkopplande  semester med massor av sol, bad och glass!

Representationslag

A-lag Herr och Dam, J20, J18 och Damjunior har under vår- och försommar arbetat hårt med sina respektive lagbyggen, och vi fortsätter att rapportera alla nyheter löpande under sommaren. Se även våra lag- och medlemssidor där det kan dyka upp intressant läsning…

Efter en intensiv träningsperiod från mitten av april får nu spelarna ledigt, med individuella träningsprogram att följa under juli, tills lagen återsamlas första veckan i augusti för fortsatt barmarksträning och fystester.

Dam/Damjunior sticker emellan med ett träningsläger i Nyköping under juli, men annars går lagen preliminärt på is under vecka 32-33, utspridda på Zinkensdamm och andra arenor tills Kärrtorp slår upp portarna i mitten av september och A-lag Herr, J18, J20 kan återvända till sin hemmaborg.

Ungdom/Flick

Hammarby Summer Camp (uppstartscamp) 2024

Ungdoms- och flicklagen upp till F16 kör sin uppstartscamp vecka 33, d.v.s. 12-14 augusti i ishallen på Zinkensdamms IP under ledning av vår eminente Anton Elving som är Sportchef för Ungdom/Flick och huvudinstruktör. Anmälan är öppen fram t.o.m. den 6 augusti, så passa på att boka en plats. Externa spelare är också välkomna. Först till kvarn! Läs meruppstartscampens informationssida…

Hammarby Ishockey presenterar en tredagars camp. Om du strävar efter att bli en ännu bättre ishockeyspelare och utveckla dig själv tekniskt, och komma igång efter sommaren på ett bra sätt, är detta det perfekta campen för dig!

Hockeyskolan

Hockeyskolan tar fr.o.m. i år emot barn som fyller minst fem år. Anmälan öppnade 1 juni, så passa på att ny- eller återanmäla ditt barn till den nya säsongen. Läs merHockeyskolans informationssida…

Kansli & Administration

I den mån det är möjligt försöker även vi gå på sparlåga under juli månad, men bevakar naturligtvis mejl och kanslitelefon under ”kontorstid”, vardagar mellan 09 och 16.

Trevlig Sommar!

Hammarby IF Ishockeyförening

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 3 september
19:00 Torvalla IP

Livestream

Dam

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Stavanger Oilers (NO)

torsdag 22 augusti
20:00 Zinkensdamms IP

Livestream

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream