På besök hos Hammarbys hockeyskola – vi har plats för många fler

15 Dec 2019

Hammarby Hockeys mediateam var på besök hos hockeyskolan under lördagen. Hör vad bland andra ordförande Hans Malm har att säga om satsningen och om det nya tältet på Kärrtorps IP.

Under lördagen besökte hemsidan aka. mediateamet Kärrtorps IP och hockeyskolan i det splitternya tältet. Det var idel glada miner och hundratals barn med föräldrar under förmiddagen samlade inne i Kärrtorps nya tält. – Vilket lyft, säger Robin Jakerud i intervjun nedan.

Just Jalkerud – före detta spelare i både Hammarby IF och Bajen Fans IF, kommer tillsammans med Robban Ljung att inom kort skapa ett nytt lag till Hammarby Hockey. – Vi har fått frågan om vi är intresserade av att vara med och starta upp ett Team 12 här i Hammarby och ska nu ha möte om detta, fortsätter ”Jalkis”.

Under denna lördagen finns det mellan 100 – 150 barn och föräldrar i detta tält, under Lucia-helgen. – Vi får väldigt mycket förfrågningar hela tiden, i år är vi cirka 120 nya i hockeyskolan, säger Hasse Malm i intervjun.

Vi har plats för många fler 

Alla ska vara välkomna till Hammarby Hockey, unga som gamla, skickliga som nybörjare, alla är välkomna nämner Robban Ljung till hemsidan. Dock är Ljung väldigt noggrann med att Hammarby fortfarande ska vara en klubb alla har råd att spela i och att man växer i lagom takt.

Gladast av alla under förmiddagen är nog den tidigare lagkaptenen Tomas Lindgren som är där med sin dotter Ellen. Det är hennes första gång. – Hockey är livet säger Ellen genom sin pappa till hemsidan innan han skrinnar iväg mot sargen för att tackla den. Allt på dotter Ellens order.

Lördagen den 21/12 är det dags igen för hockeyskolan. 10.00 – 11.00 är det för de som kan åka lite grann och mellan 11.00 – 12.00 är det för nybörjare. – Alla är välkomna och vi har plats för många fler, avslutar Hasse Malm.

 

Se klippet från Hockeyskolan nedan. 

Herr

-

HOCKEYTVÅAN FORTS ÖSTRA B

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

fredag 3 februari
19:00 Kärrtorps IP

J18

-

J18 ALLETTAN Div 1 ÖSTRA

Viggbyholms IK - Hammarby IF

söndag 5 februari
20:00 Jägholmshallen

DamJunior

-

Hammarby IF - SDE HF

lördag 4 februari
18:30 Zinkensdamms IP

Herr

1 - 4

HOCKEYTVÅAN FORTS ÖSTRA B

Åker Strängnäs HC - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:00 Åkers Ishall

Dam

4 - 2

Damallsvenskan

Södertälje SK - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:00 Scaniarinken

J20

Hammarby IF - Järfälla HC

måndag 30 januari
19:30 Kärrtorps IP

J18

1 - 2 (STR)

J18 ALLETTAN Div 1 ÖSTRA

Mälarö Hockeyförening - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:30 Allhallen

DamJunior

3 - 1

Damjunior Topp 6

AIK - Hammarby IF

fredag 27 januari
20:00 Ulriksdals IP Hall 3