Ny sponsor har anslutit till Hammarby

18 sep 2014

Hammarby Hockey har ikväll gjort en ny riktigt spännande värvning inför säsongen.               Det handlar om det lilla åkeriet 08 Kran ute i Trångsund. Tomas Ekebohm ifrån 08 Kran har alltid varit en riktig hardcore-bajare och nu har han och bolaget bestämt sig. De vill vara med på Hammarby Hockeys resa och går därför in med en fin slant för att möjliggöra hockeyns framtidssatsning. 

Som vi berättat tidigare består Hammarby Hockey av tre delar.
Supportrarna, Spelarna (ledare/styrelse/arbetsgrupper etc) och Sponsorer. Utan dessa tre ”S” som visar att TILLSAMMANS ÄR VI HAMMARBY så snurrar inte hjulen. Allt hänger ihop.

– Och för att visa hur betydelsefulla våra sponsorer är så symboliserar vi det inte bara genom att de drar på sig matchtröjan och visar att de är en i laget utan vi kommer också göra allt för att de också ska bli nöjda med sin sponsring. Att de får minst lika mycket tillbaka. Och mer därtill. Vi känner nu att hjulen har kommit igång ordentligt säger Marcus Ziegler ifrån Hammarby Hockeys marknadsgrupp.

– Det ska bli jättekul att hjälpa Hammarby Hockey. Redan på söndag är vi inbjudna till Södermalm för en stor kick-off innan matchen mot Visby, tillsammans med andra sponsorer. Så det har verkligen börjat lovande. Det ska bli spännande att se vad nätverkandet och sponsringen kan ge oss tillbaka även om det viktiga för vårt beslut var kärleken till klubben i vårt hjärta berättar Tomas Ekebohm på 08 Kran.

Hammarby Hockey uppmanar alla fans att premiera våra sponsorer så gott ni kan för de är hjältar vi inte kan vara utan när vi driver vår verksamhet. Gilla gärna 08 Kran AB på Facebook eller besök deras hemsida: http://08kran.se/ så drar vi alla vårt strå till stacken. Vill du sponsra Hammarby? marknad@hammarbyhockey.se 

Herr

-

HOCKEYTVÅAN FORTS ÖSTRA B

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

fredag 3 februari
19:00 Kärrtorps IP

J18

-

J18 ALLETTAN Div 1 ÖSTRA

Viggbyholms IK - Hammarby IF

söndag 5 februari
20:00 Jägholmshallen

DamJunior

-

Hammarby IF - SDE HF

lördag 4 februari
18:30 Zinkensdamms IP

Herr

1 - 4

HOCKEYTVÅAN FORTS ÖSTRA B

Åker Strängnäs HC - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:00 Åkers Ishall

Dam

4 - 2

Damallsvenskan

Södertälje SK - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:00 Scaniarinken

J20

Hammarby IF - Järfälla HC

måndag 30 januari
19:30 Kärrtorps IP

J18

1 - 2 (STR)

J18 ALLETTAN Div 1 ÖSTRA

Mälarö Hockeyförening - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:30 Allhallen

DamJunior

3 - 1

Damjunior Topp 6

AIK - Hammarby IF

fredag 27 januari
20:00 Ulriksdals IP Hall 3