CHARLIE LARSSON 2 890x467

Ny i gänget: Charlie Larsson

23 jan 2024

Hammarby Hockey hälsar Charlie Larsson välkommen till mediagruppen och rollen som kanalansvarig för X (f.d. Twitter). Vi räknar med att vår närvaro på plattformen med Charlies hjälp kommer att bli mer stabil och frekvent och med en något högre svansföring än vi mäktat med hittills.

Så vem är Charlie?

Jag heter Charlie Larsson, fyller snart 22 och är född och uppväxt i Söderort, närmare bestämt Trångsund. Jag har följt Hammarbys olika sektioner så länge jag kan minnas. Mest fotboll och handboll med farsan när jag var yngre, men nuförtiden går jag på det mesta. På sommarhalvåret är det fullt fokus på fotbollen, där är jag på plats på nästan alla matcher både hemma och borta. Under vintern är det hyfsat jämt fördelat mellan handboll, bandy och hockey.

Hockeybakgrund?

Inte som spelare (i lag), men har alltid varit intresserad och lirat en del med kompisar på vintrarna. Nyårsmatcher på Gubbängen med kompisgänget är en djupt rotad tradition där halvrisiga hockeykvaliteter blandas med kalla drycker…

Åkte mycket på vintrarna när jag var liten, och hade jag tagit mitt förnuft till fånga och börjat lira i något lag då hade jag förmodligen skjutit upp Hammarby i Elitserien (nej, jag vägrar säga SHL), för länge sedan…

Hur hamnade du här?

Jag har ett eget twitterkonto där jag otroligt nog skrapat ihop lite följare genom ”halvdassiga spaningar och bleka analyser” och tycker det är ett kul forum att hänga på. Det var på den vägen jag snubblade över Hammarby Hockeys efterlysning av ideella insatser och drog iväg en intresseanmälan och nu är jag här; det går fort i hockey brukar man säga va?

Välkommen i gänget, Charlie!

Hammarby Hockey

Foto: Privat

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream