IMG 4421

Nestor Plarsmo – det blir en tredje säsong i Hammarby!

26 apr 2019

Den 23-åriga forwarden, vars moderklubb är Hammarby, har skrivit på för ännu en säsong. Nestor har haft en fantastisk utveckling under de två säsonger han har spelat i Hammarby.

Hur var första säsongen?

-Jag kom som första års senior, fick en hjärnskakning och kunde inte riktigt visa mig som jag ville. Men när jag kom tillbaka efter hjärnskakningen så fick jag chansen och tog den. Spelade mellan bröderna Carlsson och det gick väldigt bra, vann poängligan i fortsättningsserien.

Säsong två blev det 40 poäng på 40 matcher. Är det många klubbar som har dragit i dig?

-Ja en del, men jag har precis börjat ett nytt jobb här i Stockholm så det känns bra att vara kvar i stan. Jag vill fortsätta att utvecklas och för att utvecklas behöver man speltid och det vet jag att jag får i Bajen. I Hammarby kan man vara sig själv och det är riktigt kul att vara i klubben! Det motiverar också att man vet att folket runt laget jobbar stenhårt för att vi ska ha det så bra som möjligt. Det vi kan göra för att visa uppskattning är att visa att vi är här för att köra fullt ut!

Herr

-

Träningsmatch

Hammarby IF - Arboga Hockey

fredag 10 september
15:00 

Herr

1- 3

Kvalserie till Hockeyettan

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

fredag 2 april
16:00 SDS-hallen

Dam

1 - 4

Damettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

onsdag 21 oktober
19:30 Kärrtorps IP

J20

J20 DIV 1 - GRUNDSERIEN 2020/2021

Hammarby IF - Spånga IS IK

onsdag 28 oktober
19:30 SDC-hallen

J18

J18 DIV 1 ÖSTRA D - GRUNDSERIEN 2020 / 2021

Hammarby IF - Järna SK

söndag 25 oktober
19:00 SDC-hallen

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners