Nedtränat Bajen föll i Tranås

30 aug 2014

Hammarby föll i lördagens träningsmatch mot Tranås, slutresultatet skrevs till 4-0. I den första perioden hängde de grönvita med bra och spelade med bra intensitet. Därefter syntes det att det var ett rejält nedtränat lag som stod på isen.

Med tanke på att Bajen kört stenhård fysträning och därmed hade trötta ben, plus att tränare Mälberg inte coachade överhuvudtaget under matchen, ska man nog inte dra några växlar alls av denna träningsmatch.

Om man trots dessa förutsättningar ska säga något om spelet; det märks tydligt att spelarna inte är vana med sina lagkamrater, efter att  bara ha tränat ett par veckor tillsammans. Passningsspelet var stundtals långt ifrån division 1-klass, det blev väl mycket soloåkningar och vid flera tillfällen krockade Bajenspelare med varandra. Tranås var betydligt piggare och mer samspelta, och vann därför rättvist.

Mest glädjande ur grönvit synpunkt var det fina läktarstödet –  ett femtiotal Bajare fanns på plats i Bredstorpshallen och stöttade laget under hela matchen! Ny chans att se Hammarby Hockey lira redan imorgon söndag, då Arboga kommer till LW-hallen. Nedsläpp 15.00 i LW-hallen, frivillig entréavgift gäller även denna match.

/Victor Nyström

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream