Mila El sponsrar Hammarby Hockey

2 sep 2014

För bara några timmar sedan blev det klart att biljetterna till den hett emotsedda premiären den 21 september 15.00 mot Visby på Hovet (!!) släpps imorgon tisdag klockan 10.00. http://www.axs.com/se/events/253884/hammarby-hockey-visby-tickets

Och antalet sponsorer som nu märker det stora trycket och intresset för hockeyn blir bara fler och fler. Den senaste i raden att teckna avtal med Hammarby Hockey är därför ikväll elinstallationsbolaget Mila el.

Det häftiga med Mila el är att Ante Sellin som på bilden tecknar ett sponsoravtal med Hammarby Hockey är en ”hardcore” Bajensupporter. Han åker inte bara på bortamatcher i fotbollen utan följer ALLA Bajens idrotter. Inte minst oss i Hammarby Hockey Riktigt äkta tycker vi!

Och som vi redan tidigare sagt så är Hammarby Hockey uppbyggt av tre faktorer: Spelare/Ledare/Styrelse, Supporters och Sponsorer. Alla tre hänger ihop. Alla tre är och kommer alltid vara en del av laget. Alla tre måste hjälpa varandra för att nå framgång.

Vi i Hammarby Hockey rekommenderar alla som läser det här att gynna våra sponsorer för utan dem skulle det inte gå att driva föreningsverksamhet överhuvudtaget.

Mila el AB har idag 80 likes på sin Facebook. Klicka gärna ”like” på dem för att visa din uppskattning för att de satsar på Hammarby Hockey. Eller besök dem på www.milael.se om du är intresserad av el- och datainstallationer med smarta ellösningar privat eller till ditt bolag.

Vill du sponsra Hammarby Hockey? Du har ingen aning om hur mycket det finns att ”tjäna” på det. Få denna aning här: marknad@hammarbyhockey.se

Herr

-

HOCKEYTVÅAN FORTS ÖSTRA B

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

fredag 3 februari
19:00 Kärrtorps IP

J18

-

J18 ALLETTAN Div 1 ÖSTRA

Viggbyholms IK - Hammarby IF

söndag 5 februari
20:00 Jägholmshallen

DamJunior

-

Hammarby IF - SDE HF

lördag 4 februari
18:30 Zinkensdamms IP

Herr

1 - 4

HOCKEYTVÅAN FORTS ÖSTRA B

Åker Strängnäs HC - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:00 Åkers Ishall

Dam

4 - 2

Damallsvenskan

Södertälje SK - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:00 Scaniarinken

J20

Hammarby IF - Järfälla HC

måndag 30 januari
19:30 Kärrtorps IP

J18

1 - 2 (STR)

J18 ALLETTAN Div 1 ÖSTRA

Mälarö Hockeyförening - Hammarby IF

tisdag 31 januari
19:30 Allhallen

DamJunior

3 - 1

Damjunior Topp 6

AIK - Hammarby IF

fredag 27 januari
20:00 Ulriksdals IP Hall 3