Mila El sponsrar Hammarby Hockey

2 sep 2014

För bara några timmar sedan blev det klart att biljetterna till den hett emotsedda premiären den 21 september 15.00 mot Visby på Hovet (!!) släpps imorgon tisdag klockan 10.00. http://www.axs.com/se/events/253884/hammarby-hockey-visby-tickets

Och antalet sponsorer som nu märker det stora trycket och intresset för hockeyn blir bara fler och fler. Den senaste i raden att teckna avtal med Hammarby Hockey är därför ikväll elinstallationsbolaget Mila el.

Det häftiga med Mila el är att Ante Sellin som på bilden tecknar ett sponsoravtal med Hammarby Hockey är en ”hardcore” Bajensupporter. Han åker inte bara på bortamatcher i fotbollen utan följer ALLA Bajens idrotter. Inte minst oss i Hammarby Hockey Riktigt äkta tycker vi!

Och som vi redan tidigare sagt så är Hammarby Hockey uppbyggt av tre faktorer: Spelare/Ledare/Styrelse, Supporters och Sponsorer. Alla tre hänger ihop. Alla tre är och kommer alltid vara en del av laget. Alla tre måste hjälpa varandra för att nå framgång.

Vi i Hammarby Hockey rekommenderar alla som läser det här att gynna våra sponsorer för utan dem skulle det inte gå att driva föreningsverksamhet överhuvudtaget.

Mila el AB har idag 80 likes på sin Facebook. Klicka gärna ”like” på dem för att visa din uppskattning för att de satsar på Hammarby Hockey. Eller besök dem på www.milael.se om du är intresserad av el- och datainstallationer med smarta ellösningar privat eller till ditt bolag.

Vill du sponsra Hammarby Hockey? Du har ingen aning om hur mycket det finns att ”tjäna” på det. Få denna aning här: marknad@hammarbyhockey.se

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 3 september
19:00 Torvalla IP

Livestream

Dam

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Stavanger Oilers (NO)

torsdag 22 augusti
20:00 Zinkensdamms IP

Livestream

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream