MÅNBREV 2  MARS 890x467

Månadsbrev- mars 2022

1 apr 2022

Säsongen är slut. Nu siktar vi högre till nästa.
Årets säsong och seriespel är över och eftersäsongen är avslutad. Efter påsk startar lagen upp med fysträning och kör den fram till sista veckan i juni. Därpå följer individuell träning med egna program under juli och lagen återsamlas i augusti för att gå på is vecka 32.

Vi kan sammanfatta säsongen som ett stort steg i rätt riktning.
Damerna tog sig elegant vidare från grundspel och slutspel men föll i en jämn tredje match mot Björklöven för en uppflyttning till högsta serien. En stark säsong och sammanhållningen i truppen som vanligt mycket bra.

Herrarna lyckades genomföra grundserien i Hockeytvåan väl och trotsade alla olycksfåglar genom att solklart kvalificera sig för Alltvåan. Av seriernas drygt 90 lag tippade experterna vår unga trupp som ett bottenlag, men: vi lirade hockey och trotsade experterna.

Juniorer och ungdom har haft en bra säsong och antalet lirare ökar. Hockeygymnasiet i Brännkyrka (Midsommarkransens Gymnasium) hade förra säsongen 9 sökande men inför nästa säsong har vi haft rekordmånga sökande på drygt 90+ killar och tjejer, så vi är absolut på gång. Laget bakom laget dvs våra ledare bidrar naturligtvis till detta


Vår supportergrupp Bamsingarna är värda en extra hyllning. 
Under året har de som vanligt varit delaktiga i planeringen och genomförandet av alla våra matchevent runt Dam och Herr. Det handlar bla om att driva sekretariat, speaker och publikvärdar men egentligen det mesta kring våra arrangemang och matcher. Verksamheten behöver inför nästa säsong utökas med nya Bamsingar som vill hjälpa till. Så är du intresserad så anmäl dig till info@bamsingarna.

Nu då, när vi planerar nästa säsong?
Årsplaneringen för 2022/23 är i full gång och vi har ett antal nyheter som ska presenteras nu under april-maj. Vi kommer bla bjuda in till en Dagskryssning för sponsorer, ledare, spelare och supportrar. Det blir mingel, föreläsningar, intervjuer och information om framtiden och nästa säsong.

För att nå våra mål nu när vi ska växa, behöver vi nya intäkter och nytt folk i organisationen. Vi har inför kommande säsong förankrat en massa idéer vi fått under året som nu är paketerade. Vi kommer därför under våren kontakta företag och privatpersoner för att berätta om hur vi vill samarbeta och vad ni kan göra för att stötta oss och hjälpa oss uppåt framåt.

Hälsoresan
Vi fortsätter med vår nya samarbetspartner Unizon. På måndag 4:e april har vi utbildning för vår styrelse och våra ledare/spelare. De ska bidra till att vår förening tar ett större grepp om frågor som rör föreningens samhällsansvar. Allas lika värde och ett samhälle fritt från våld är frågor de arbetat med under 40 år. Läs mer på www.unizon.se 

Tidigare under året har vi tagit hjälp av Weoptify som gett oss kunskap om sambanden mellan träning, kost, sömn och välmående. Vi inledde projektet med vårt Damlag som genom personliga mätningar och uppföljningar har tagit stora steg framåt.

Vår Hälsoresa är resultatet av en dialog mellan vår förening och ett antal av våra sponsorer och samarbetspartners. Vi kommer under hela året fortsätta sprida kunskap och inspiration om våra värdegrunder och det är naturligtvis ett lärande för livet.

Den plattorm vi skapat med poddar, filmer och en massa inspiration för vardagen står PerformIQ Life för. Under våren erbjuder vi ett specialerbjudande för de som vill testa och komma igång. Vi skickar ut detta separat under april månad.

Nu ökar vi takten
Bajenland 31a mars 2022.

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Spånga IS IK - Hammarby IF

tisdag 30 augusti
19:00 Från Stan Hallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP