MÅNADSBREV APRIL 22 890x467

Månadsbrev – april 2022

29 apr 2022

Mest framgångsrika hockeyföreningen i Sverige …

REKATOCHKLART har granskat alla svenska NHL-spelares moderklubbar sedan 2011 till säsongen 2021, och Hammarby är nummer 1. Kan tyckas konstigt att vi fostrat 7 spelare men för de initierade är det inte det. Hammarbys tränare och organisation är bäst.  Läs hela artikeln och se vilka andra klubbar som är med på listan. https://www.rekatochklart.com/nyheter/hammarby-if-har-fostrat-flest-nhl-spelare/

I vår satsning på att återta en ledande plats i Hockey-Sverige så bygger vi både för bredd och elit. Från sporten rapporteras att A-lag dam satsar på att gå hela vägen kommande säsong men behöver jobb/bostad åt 6-7 nya spelare. A-lag herr har precis haft sitt uppstartsmöte och ledarteamet börjar bli klart. Juniorerna har kört igång på is och Philip Olsson kör fysen. Jonas Fredmark som är junioransvarig har stora ambitioner med säsongen. Vårt hockeygymnasium hade i fjol 9 sökande men i år över 75. Ryktet går att Hammarby satsar. Ungdom kör på med sitt ungdomsråd och ser en bra utveckling. ”Vi får inte räkna poäng men vinner ju ändå de flesta matcherna”. Nu ska nästa steg i utvecklingen tas. Och sist men inte minst, vi har den bästa hockeyskolan och där öppnar ansökan i början av juni.

Och nu till er sponsorer…

Vi har nu börjat sälja reklamplats på våra tröjor samt våra arenor. Från 12.000:- och uppåt så syns ditt företag. Vi introducerar Månadens erbjudanden från våra partners med start nu i maj. Här kan vi ge skjuts åt era tjänster och produkter. Vi har en rad olika aktiviteter runt kommande säsong som vi vill diskutera vidare med er. Bland annat en dagskryssning med Viking Line under temat Hälsoresan, som vi planerar inför säsongstarten.

Nu behövs en bredare uppslutning från sponsorer i vår ambition att växa som förening. Hallar, material, resor, istider, matcher och domararvoden, spelare och ledares ersättningar kostar och vi vill satsa. Det mesta arbetet idag sker helt ideellt och vi skulle behöva flera som hjälper till. Vi behöver bl.a. jobb och bostäder åt spelare som vill till oss.

Maila synpunkter och ev. intresse för ett möte eller samtal, så ses vi snart: marknad@hammarbyhockey.se

Nu ökar vi takten

Sven Gustafsson
Marknadsansvarig

Bajenland 29e april 2022.

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Spånga IS IK - Hammarby IF

tisdag 30 augusti
19:00 Från Stan Hallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP