10700707 807909205926017 7847522359088710599 o

Krönika: Vi SKA fylla Hovet igen

3 feb 2015

På lördag ges ett ypperligt tillfälle att få känna av den otroliga kraft som finns inom fenomenet Hammarby, så hör upp alla Hammarbyare där ute!

Den stämning och det engagemang som finns runt Hammarby är unikt och nu erbjuds årets tillfälle då alla Hammarbys sektioner står under samma tak just för att visa att vi tillsammans är allra starkast, att vi står upp för varandra.

Alla tjänar på en rejäl uppslutning på Hovet. Alla de olika sektionerna, små som stora, har här en chans att få synas och locka fler medlemmar/följare samt sälja souvenirer, Bajenland och Bajen Fans likaså, ultrasgrupperna kan få in pengar till tifon, flaggor, banderoller och annat som förgyller upplevelsen på plats när Hammarby spelar och framförallt så kan hjältarna i vårt hockeylag bli upplyfta av en stor sjungande publik på plats som ju är signifikativt med Hammarby och gör att vi sticker ut som klubb och syns över hela världen i tidningar och på nätet. Vi, publiken på Hammarbys matcher oavsett sektion, har i sig skapat det nu så starka varumärket Hammarby, och det varumärket kan vi nu tillsammans stärka ytterligare.

Bara på grund av den stämning vi supportrar kan skapa på matcherna har vi duktiga hockeyspelare som utan en enda krona i lön lägger ned otroligt mycket tid. Det är nämligen VI supportrar som får dessa hockeyspelare att brinna för vad de gör, utan oss hade största delen av laget valt att spela i något annat lag där de kanske till och med lyft ut en liten lön. De väljer att spela i det grönvita hockeystället bara för OSS och den stämning vi tillsammans kan skapa, därför förtjänar dessa hjältar att vi ger dem något ordentligt tillbaka nu på lördag!

Jag kan bara hoppas att alla Hammarbysupportrar där ute visar samma lojalitet som spelarna i Hammarby Hockey, att ALLA faktiskt köper sin biljett redan idag och bidrar med att skapa hausse, men också självklart med sitt stöd på plats på det anrika Hovets läktare. Vi har tidigare fått uppleva så många härliga hockeystunder på Hovet, och på lördag erbjuds en ny chans som ni inte vill missa!

Vi har alltså ett tillfälle om året där samtliga sektioner och supportergrupper tillsammans är engagerade för att skapa en så härlig inramning som möjligt, så frågan är väl egentligen varför man inte ska köpa sin biljett och dyka upp på lördag? Jag kan inte se någon anledning, för om man är på plats denna dag stöttar man inte bara Hammarby Hockey, utan hela den härliga Hammarbyfamiljen och med sitt stöd bidrar man med att ytterligare stärka fenomenet Hammarby!

Köp din biljett till BAJENKVÄLLEN nu! Vi har fyllt Hovet tidigare och vi SKA göra det igen!

DET E VI SOM E HAMMARBY!

Biljett köper du här: www.axs.com/se/events/256979/bajenkvallen-2015-tickets

/Simon ”Simpa” Sandström

Herr

-

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Hammarby IF - Nacka HK

fredag 29 oktober
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Damettan Östa

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

onsdag 27 oktober
19:30 Torvalla Ishall

J20

-

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Trångsunds IF - Hammarby IF

måndag 1 november
20:00 Stortorpshallen

J18

-

J18 Div 1 Östra B

Spånga IS IK - Hammarby IF

söndag 31 oktober
17:30 Från Stan Hallen

Herr

1 - 6

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 26 oktober
19:00 Torvalla Ishall

Dam

3 - 0

Damettan Östra

Hammarby IF - Södertälje SK

söndag 24 oktober
17:00 Zinkensdamms IP

J20

1 - 6

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Saltsjöbadens IF - Hammarby IF

måndag 25 oktober
20:00 Saltsjöbadens Ishall

J18

9 - 4

J18 Div 1 Östra B

Hammarby IF - Lidingö Vikings HC 2

torsdag 21 oktober
19:50 Zinkensdamms IP