Krönika: signerad Robban Ljung

20 sep 2014

Snart är det äntligen dags, Hovet kallar till hemmapremiär för Hammarby hockey! Jag älskar den föreningen och den arenan. Hammarby hockey och Hovet har för mig betytt oerhört mycket i min ungdom. Det var här jag fick vara mig själv, det var här jag fick riktiga vänner och det var här jag inte blev mobbad.

Jag minns hur en förbundskapten var på Hammarby-Leksand, efter matchen sa han att det var värsta trycket han hade upplevt i Svensk hockey, då var det ca 5300 personer på Hovet. Samtidigt så lyckades inte syskonklubbarna i Stockholm skapa stämning i ett fullsatt Globen.

Att gå till Hovet för att kolla på Hammarby hockey ger mig kraft och styrka, nu hoppas jag att alla grönvita ställer upp idag,  för att hjälpa hockeyn tillbaka till finrummet, resan uppåt fortsätter och i år kommer vi spela 2 matcher på anrika Hovet.

Vi har redan byggt hockeyhistoria med publikrekord i flera divisioner, nu bygger vi en grund för kommande säsonger.

Så ta med familj, släkt och vänner, klä på dem halsdukar, mössor och flaggor så kör vi,
Hovet skall gunga som fornstora dagar!

Hammarby hockey, av supportrar, för supportrar.

/Robban

Herr

-

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Hammarby IF - Nacka HK

fredag 29 oktober
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Damettan Östa

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

onsdag 27 oktober
19:30 Torvalla Ishall

J20

-

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Trångsunds IF - Hammarby IF

måndag 1 november
20:00 Stortorpshallen

J18

-

J18 Div 1 Östra B

Spånga IS IK - Hammarby IF

söndag 31 oktober
17:30 Från Stan Hallen

Herr

1 - 6

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 26 oktober
19:00 Torvalla Ishall

Dam

3 - 0

Damettan Östra

Hammarby IF - Södertälje SK

söndag 24 oktober
17:00 Zinkensdamms IP

J20

1 - 6

J20 DIV 1 ÖSTRA B

Saltsjöbadens IF - Hammarby IF

måndag 25 oktober
20:00 Saltsjöbadens Ishall

J18

9 - 4

J18 Div 1 Östra B

Hammarby IF - Lidingö Vikings HC 2

torsdag 21 oktober
19:50 Zinkensdamms IP