dsc7533-redigera

Inför onsdagens matcher

15 Nov 2016

Hemmamatch för herrarna (som dessutom sänds på webben) och seriefinal på bortaplan för damerna – en spännande onsdag väntar!

HERRAR

Nedsläpp: Kl 19.00, onsdag 16/11 i SDC-hallen (Sätra IP)

Biljetter: Vuxen 100 kr, ungdom 12-17 år/pensionär 50 kr. Barn 0-11 år gratis.
Vi tar kontant, kort och swish – vi ser gärna att kontanter undviks. Swisha gärna innan du kommer fram till kassan och visa upp din betalning, så går det smidigare. Numret är 1236142301

Puckkastning: Puckar säljs vid entrén innan match, och sedan uppe vid souvenirbordet utanför cafeterian. I andra periodpausen gäller det att kasta pucken så nära mittpunkten som möjligt – närmast vinner ett pris.

Souvenirer: Både Hammarby Hockey och Bamsingarna har souvenirförsäljning på matchen – de sistnämnda står bakom den bortre delen av läktaren där klacken håller till.

Webbsändning: Det kommer sändas web-tv från matchen! https://hammarbyhc.solidtango.com/live/hammarby-valbo
Matchen kostar 79 kr att köpa – vi vill med detta ge den som inte kan ta sig till hallen möjlighet att följa matchen och samtidigt stötta Hammarby Hockey ekonomiskt!

Motståndare är Valbo HC, nykomlingen från Gävle som inte haft någon vidare framgång hittills med bara åtta poäng på 15 matcher. En av dessa poäng tog man ju i hemmamatchen mot Hammarby för en dryg månad sedan, då Bajen vann efter straffar. Formen ser dock ut att vara stigande för Valbo, som vann mot Nacka i söndags och dessutom hängt med ganska bra mot Visby och Väsby i matcherna dessförinnan. På pappret är Hammarby favoriter, men pucken är som bekant rund och det gäller att göra jobbet i tre perioder om det ska bli en femte raka seger för de grönvita killarna.

DAMER

Nedsläpp: Kl 19.00, onsdag 16/11 i Torvalla Ishall.

Biljetter: Vi har inte hittat någon info, men gissar att det är fri entré likt hos de flesta andra lag i serien.

Motståndare är Haninge Anchors, som leder serien tre poäng före Hammarby men med en match mer spelad. Seriefinal och oerhört viktiga poäng på spel, med andra ord!
Hammarby besegrade ju Almtuna i söndags efter att ha fått två raka matcher uppskjutna, medan Haninge vann ett oerhört drama mot SDE. Med fyra snabba mål i tredje vände man underläge och vann till slut med 7-5. Haninge har därmed inte förlorat sedan förra mötet med Hammarby, då det blev 3-1 till de grönvita på Zinken. En repris vore inte helt fel, men det är förmodligen seriens två starkaste lag som ställs mot varandra och det lär bli en jämn drabbning.

Herr

-

Järfälla Cup

Järfälla HC - Hammarby IF

lördag 21 augusti
18:00 Järfälla Ishall

J20

-

TRÄNINGSMATCH

Boo HC - Hammarby IF

lördag 21 augusti
16:00 Björknäs IP

Herr

1- 3

Kvalserie till Hockeyettan

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

fredag 2 april
16:00 SDS-hallen

Dam

1 - 4

Damettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

onsdag 21 oktober
19:30 Kärrtorps IP

J20

5 - 2

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Segeltorps IF

söndag 20 september
19:00 SDC-hallen

J18

J18 DIV 1 ÖSTRA D - GRUNDSERIEN 2020 / 2021

Hammarby IF - Järna SK

söndag 25 oktober
19:00 SDC-hallen