SHC 3

Inför Hammarby-Sollentuna

5 Dec 2017

Hammarby tar emot Sollentuna under onsdagen och det är inte vilken match som helst – supporterföreningen Bamsingarna firar 15års-jubileum och är matchvärdar dagen till ära.

Medlemmar i Bamsingarna har fri entré på matchen, och man uppmanar alla besökare att ta med flaggor, banderoller etc. för att färga hallen grön och vit!

För den som inte är medlem i Bamsingarna gäller de vanliga entrépriserna;

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!

Både Hammarby Hockey och Bamsingarna har souvenirförsäljning, och precis som vanligt kör vi puckkastning i den andra periodpausen.

Över till själva matchen då – det är en mycket viktig drabbning för bägge lagen och viktiga poäng som står på spel. Med tre omgångar kvar ligger Hammarby åtta, tre poäng före Sollentuna som är på tionde plats. Bajen har en liten chans att komma ikapp Nacka och Nyköping som ligger närmast före, men det handlar framförallt om att fortsätta ha så många lag som möjligt bakom sig i tabellen när serien är slut.

Åttondeplats innebär fyra bonuspoäng till fortsättningsserien, vilket skulle vara ett bra utgångsläge efter jul. Vid förlust kan lagen bakom, däribland Sollentuna, knappa in rejält. Sextio minuters tuff kamp är att vänta, det har alla förutsättningar att bli en tät och spännande match!
Sollentuna föll med uddamålet mot Väsby senast, men hade dessförinnan tagit poäng sex matcher i följd och verkar alltså vara i bra slag just nu. I det förra mötet vann Bajen med 4-2, bl.a. efter ett snyggt mål av Benjamin Blomberg (bilden).

I Hammarby saknas Marcus Berntsson, Erik Linbro och Joakim Arnmark som är skadade, alla övriga ska vara tillgängliga för spel enligt tisdagens rapport från ledarstaben.

Välkomna till SDC-hallen onsdagen den 6 december, nedsläpp kl 19.00!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream