DamJR 890x467 2

Hammarby startar Damjuniorlag

25 maj 2022

Hammarby Ishockeyförening startar Damjuniorlag, där grunden utgörs av alla tjejer som sökt och antagits till  Hammarby Hockeygymnasium. Dessa spelare behöver givetvis matchspel för att utvecklas inom sporten.

Hammarby har en tydlig satsning på dam- och flickhockey där damlaget genom åren haft en fin verksamhet som bygger vidare på Bajenkulturen och där klubben har en bra tillväxt underifrån med en mycket bra verksamhet i Hockeyskolan för de yngsta och F10-laget. Till kommande säsong har vi fått fram ett hemodlat underlag för F10, F12 och F14 samt Dam-J och Damlag.

Damverksamheten koncentreras till Zinkensdamm

All damverksamhet koncentreras till Zinkensdamm där vi i huvudsak utvecklar de yngre under ledning av våra duktiga kvinnliga tränare, som visat sig vara en av flera viktiga framgångsfaktorer när det gäller att rekrytera (i Hockeyskolan) och behålla de tjejer som finns inom Hammarby Hockeys verksamhet.

Stay tuned… och gör skillnad

Vi återkommer framöver med mer om spelarna i DamJ-laget och vi hoppas snart kunna ta första lagfotot på ett historiskt första DamJ-lag i Bajen.

Följ Hammarby på sociala medier och vill du göra skillnad så stötta Hammarby som bidrar till hållbart samhälle där damsatsningen är en mycket viktig del.

Conny Olausson
GM Dam & Flick, Hammarby Ishockey

 

Bli medlem Kontakta Marknadsavdelningen Följ oss på Facebook

 

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Tierps HK - Hammarby IF

lördag 27 augusti
19:00 Vegahallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP