Hammarby föll tungt i Enköping.

6 okt 2014

Det finns förluster, och sen så finns det förluster. De ena gör ondare än andra. 

Vad var det som hände i går egentligen?  – Vi kan bara be om ursäkt säger Adam Thim efter matchen och jag håller med. Det finns ingen närmare förklaring på vad som hände.
Det började ju så bra med Tim – Robin Johnsgårds två mål under första halvan av matchen, dessutom bommade norrmannen ett friläge och tempot minskade knappast i slutet av den andra perioden. Bajen fick även spela 5 mot 3 och där skulle väl egentligen matchen ha stängts.

Men i den tredje så var det ett helt nytt lag som kom ut, till det negativa.  Felpassningarna stod på rad, pucktapp och felbeslut. – Vi bjöd in dom i matchen igen, säger Joakim Arnmark efter matchen lite snabbt innan han hoppar på den väntande bussen.  Den tredje perioden hade knappt inleds innan Enköping reducerar till 1-2 i powerplay. Dryga 10 minuter senare behöver hemmalaget endast 160 sekunder innan matchen är vänd. De sista målet är riktigt snyggt då Kevin Weiskog hamnar helt ren i ”slottet” och smackar in pucken i nättaket bakom en chanslös Emil Lindbom.

Nej denna match är inget att minnas, men undertecknad kan lova att vi kommer få se ett par toktaggade gubbar i LW-Hallen på onsdag när Wings kommer på besök.

Skrivet av 
Henric Wauge 

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream