Fortfarande möjligt att fixa säsongskort

12 sep 2014

Sista chansen att köpa ett säsongskort genom internetbetalning och för att hinna få det i brevlådan innan premiären var häromdan. MEN, detta innebär inte att du som inte hunnit köpa säsongskort behöver vara utan. Nej, tvärtom!

Du kan till och med få ditt säsongskort ännu snabbare genom att kontakta kansli@hammarbyhockey.se och meddela ditt intresse. Då kan du hämta ut det direkt på kansliet (gula villan) rakt över disk. Emaila direkt så berättar kansliet öppettider. Du kan betala via internet och ta med ditt insättningskvitto eller betala kontant.

För dig som bor långväga ifrån Stockholm eller inte har möjlighet att komma förbi kansliet finns också chans att fortsätta nyttja nedanstående anvisningar. Det tar dock 4-5 dagar ifrån insättning tills att du har säsongskortet i din brevlåda. Alternativet för er är att ni också mailar kansli@hammarbyhockey.se så hittar vi en lösning så även du hinner få kortet till premiären (förutsätter att du kan hämta det på matchdagen vid Globens luckor).

För att köpa ett säsongskort sätter du alltså in 800:- (400:- om du är under 18 år) på vårt bankgiro (315-7500), och anger namn & personnummer i meddelandefältet. Skicka sedan ett mail till kansli@hammarbyhockey.se med namn, personnummer, adress, mail och telefonnummer. Skriv ”säsongskort” i ämnesraden.

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream