Elite Rehab – Din friskvårdsmottagning på Södermalm.

10 Dec 2015

Elite Rehab finns på Södermalm och är ett personligt friskvårdsföretag för både privatpersoner och företag. Här kan du träffa naprapat/kiropraktor, massageterapeuter och medicinsk fotterapeut. Elite Rehabs specialisters mål är att alltid åtgärda dina besvär enligt ett snabbt, effektivt och individanpassat behandlingsupplägg som gör att du kan återgå till ett aktivt liv. Du kan även få hjälp med hur du ska förbygga besvär. Genom att ge sin kropp en behandling hjälper man kroppen att bättre stå emot stress och obalanser i rörelseapparaten. En behandling ökar cirkulationen i kroppen och ger bättre rörlighet och ämnesomsättning.

Ca 1 gång i månaden packar naprapaten Peter Nilsson och massageterapeuten Anders Friberg in sina behandlingsbänkar i bilen och beger sig till LW-hallen för att ta sig an hockeykillarna. Både Peter och Anders har lång erfarenhet av idrott, både som utövare och behandlare av idrottare. Anders erbjuder även simkurser och privatlektioner i simning.  – Vi vet hur viktigt det är med återhämtning för kroppen och vår klinik ligger i Bajenland så det känns helt rätt, säger Peter.

-De är supertrevliga och kompetenta, vi spelare är jättenöjda med att de tar sig tid och hjälper till, säger Oliver Forsberg och Marcus Carlsson håller med. -Skönt att kunna mjuka upp benen dag efter match, man blir lite stel trots att man jobbar ner och stretchar.

Kalas! Elite Rehab fyller 10 år och firar med Öppet hus nu på lördag den 12 december 10.00 – 15.00. Glögg, fria konsultationer av specialisterna och fina julerbjudanden på behandlingarna utlovas. Varmt välkomna!

Adressen är Katarina Bangata 57. För mer info och kontakt: www.eliterehab.se

Tillsammans är vi Hammarby!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream