El Linjen AB

El-Linjen – ett företag som står på Hammarby Hockeys sida!

26 Dec 2015

El-Linjens VD Peter Dolk får själv berätta mer:

”Att vi valt att sponsra hockeyn beror på dels att jag är själv är Hammarbyare sedan födseln, sedan så är Hammarby Hockey en anrik förening och det är viktigt för barn och ungdomar att få möjligheten att spela hockey på Söder. Det var väldigt ledsamt när konkursen blev ett faktum, det blev ett tomrum som var svårt att ersätta.

Efter konkursen har det varit en otroligt spännande resa som vi vill vara med på. Jag är väldigt imponerad och tacksam till alla eldsjälar som har lagt ner så mycket tid på att starta upp Hammarby Hockey igen. Det ska bli spännande att se vart Hammarby Hockey är om några år!

El-Linjen AB grundades 1993 och är en av de marknadsledande elinstallationsföretagen i Stockholm med lång erfarenhet och kompetens från branschen. Företaget är familjeägt med en stark sammanhållning där alla ställer upp för varandra. Vi är ca 45st anställda och verksamheten omfattar installationer inom kraft-, belysning-, data/tele-, säkerhet- och Audio/Videoinstallationer.

Vi kan därmed erbjuda ekonomiska och energieffektiva helhetslösningar. Några av våra referensprojekt är: Västermalmsgallerian, Hotell Skeppsholmen, Vilundabadet, Svea Hovrätt, nybyggnationer av vindsvåningar på Gotlandgatan på Södermalm och Högalidskolan.”

Engagemang föder engagemang och tillsammans är vi Hammarby! Fortsättningsserien startar den 28 december och för Hammarbys del blir det borta mot Wings HC Arlanda. Nästa hemmamatch är onsdagen den 30 december kl 19.00 – välkomna!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream