Budcompaniett – vill vara med på Hammarby Hockeys resa!

20 Dec 2015

”Vi är alla Bajare här, nåja nästan, och har nu stöttat Hammarby Hockey i flera år och det gör vi för att vi vill vara med på resan framåt”, säger Owe Larsson Budcompanietts VD.

Budcompaniett är ännu ett av de generösa företag som sponsrar flera föreningar i stora Hammarbyfamiljen. Nästa år fyller Budcompaniett 30 år, tiden går fort när man har roligt! Snabbt, säkert och effektivt och med kunden i fokus på alla sätt utför Budcompaniett alla slags transporter. Fordonen består av allt från cykel, mc, skåpbilar med eller utan kyla/värme till tunga lastbilar och lastbilar med släp. Transporterna utförs i Stockholm och Mälardalen med omnejd mest men även över hela Sverige med egna fordon och över hela världen med tillförlitliga samarbetspartners.

Med engagerad personal och kundanpassade lösningar utförs tjänster som t.ex. bud, fasta turer och posthämtning. Budcompaniett har ett högt säkerhetsklassat lager om 6500 m2, inklusive kyllager så även tredjepartslogistiklösningar kan erbjudas.

Miljö- och kvalitetsarbetet pågår ständigt och företaget arbetar enligt ISO 14001 och 9001. Dessutom arbetar de efter ett LEAN arbetssätt, vilket bland annat handlar om ”att utveckla en problemlösarkultur på företaget genom att bl.a. identifiera och eliminera alla faktorer i en produktionsprocess som inte skapar värde för kunden”.

Budcompaniett – Kvalité, Engagemang, Flexibilitet.

Efter att ha läst deras broschyr vill man både arbeta där OCH anlita deras chaufförer för uppdrag!

Tillsammans är vi Hammarby!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream