HH Avtforl PABI 890x467

A-lag: PABI förlänger med Hammarby

3 jul 2023

Hammarbys #3 signar för en ny säsong

 Välkommen till en ny säsong med Hammarby

Tack så mycket.

Vad fick dig att skriva på för Hammarby igen?

Har haft en dialog med min agent om vad som är bäst för mig just nu och jag trivs väldigt bra i Hammarby. Har givetvis också fört en dialog med Adde (sportchef Hammarby) som har varit givande och Adde är en stark orsak till att jag skrev på igen.. Har haft några anbud från andra klubbar, bl.a. i HockeyEttan och även från utlandet men som sagt, där jag är just nu trivs jag med.

Vad är bra med Hammarby?

Jag har fått vara mig själv och fått en roll i laget som jag verkligen trivs med.

Vad är målsättningen i år, din egen och lagets?

Jag utvecklades under året som gick i spelet med puck. Jag vill utveckla mitt offensiva spel mer. Sen vill jag fortsätta vara med och bidra. Laget är ju enkelt, vi vill upp till HockeyEttan, men det är en lång väg att gå. En placering bland topp 5 tror jag att vi klarar.

Fysträningarna… har de varit så tuffa som jag hört?

De har varit riktigt tuffa. Jag har haft en skada som gjort att jag inte kunnat vara med på alla, men har kört med min PT och sen har Kent (fystränaren) kommit med sina inputs. Alla har fått personliga program som de skall följa och kostplaner. Alla har verkligen kört hårt.

Det börjar ta form en stomme till trupp hur känns det?

Det är kul och riktigt kul att Enmarker skrivit på. Pratade en hel del med honom så kul att han kom.

En bra värvning alltså?

En riktigt bra värvning! En otroligt bra hockeyspelare.

 Vi ser fram emot en riktigt kul säsong och hälsar Pabi välkommen till säsongen 2023/2024.

Håll koll på hemsidan för mer nyheter..

KENT ERIKSSON
Ledamot / Redaktör / Kommentator
Hammarby IF Ishockeyförening

Dam

-

DamEttan Fortsättning Östra

AIK 2 - Hammarby IF

torsdag 29 februari
19:30 Ulriksdals IP Hall 3

Livestream

J20

-

Play off till kvalserie Regional Öst

Hammarby IF - Visby/Roma HK

lördag 2 mars
15:00 Kärrtorps IP

Livestream

J18

-

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC Svart

torsdag 29 februari
19:45 Torvalla B-hall

Livestream

DamJunior

-

Damjunior Grundserie Region Öst

Team Västerort - Hammarby IF

lördag 2 mars
15:00 Grimsta Ishall

Livestream

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

2 - 3

DamEttan Fortsättning Östra

Hammarby IF - SHK Hockey Club

söndag 18 februari
17:30 Zinkensdamms IP

Livestream

J20

2 - 5

Play off till kvalserie Regional Öst

VisbyRoma HK - Hammarby IF

söndag 25 februari
12:00 Visby Ishall

J18

4 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nyköpings SK

söndag 25 februari
13:30 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

3 - 1

Damjunior Grundserie Region Öst

AIK - Hammarby IF

tisdag 20 februari
19:10 

Livestream