TACKFORSASONGEN 890x467

A-LAG: Fågel, fisk eller mittemellan? Tack för säsongen!

25 feb 2024

PLAY OFF

PlayOff tog slut i första omgången där Hammarby skakade Nacka i första matchen. Nacka fick verkligen slita för segern i Kärrtorp och vann till slut med uddamålet, 3-4.
På hemmaplan, i lördags, var Nacka ett nummer för stora och vann till slut med 5-1. Fast då ska vi ändå vara på det klara med att avgörandet, de sista två målen, skedde i tom bur.
Tyvärr så innebär det att PlayOff är över för den här säsongen och vi summerar säsongen med en 10:e plats i serien. Det är ju lite nackdelen med PlayOff, det tar abrupt slut!

SUMMERING 2023/2024

Så var landar vi i summering av säsongen 2023/2024?
Innan pucken ens hade släppts så var det full fart i kulisserna; ny tränare och ny sportchef på kort tid. Kanske inte den optimala upptakten på säsongen, men laget kom ihop och blev nog i slutändan en starkare grupp. Serien startar inte optimalt med 8 raka förluster och vi runt laget kände nog att juluppehållet gärna fick komma NU! Efter jul så vänder allt. En förlust på de sista 10 matcherna och man vann MÅSTE-matcherna. Alla spelarna lyfte sig ett par nivåer och i kombination med ett par riktigt bra nyförvärv så gick Hammarby som en skördetröska och malde ner alla motståndare.

TRÅKIGT ATT INTE AVANCERA?

Tråkigt att vi inte gick upp i år? Egentligen inte då känslan är att vi inte är riktigt redo för det klivet i år, vare sig ekonomiskt eller organisatoriskt. Säsongen 2024/2025 då? Ja, det är en helt annan fråga och med rätt förutsättningar så kan det bära hela vägen. Jag hoppas vi syns och hörs under kommande säsong!

FORZA BAJEN – häng med oss uppåt och framåt!!

FÅGEL, FISK ELLER MITTEMELLAN?

Ja, just det… fågel, fisk eller mittemellan?
Vi ger säsongen betyget fågel då man verkligen flög den andra halvan av serien och visade de många supportrarna som kom ner till Kärrtorp och som åkte på bortamatcherna att Hammarby kan man inte räkna bort, vare sig på planen eller på läktaren!

RESPEKT!!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream