MBREV MAJ 890x467

Månadsbrev – maj 2022: Uppdaterat

31 maj 2022

Nu samlar vi ihop familjen …

Efter förra säsongen har vi nu siktet inställt på att ta nästa steg i vår utveckling. Sporten har trupper som ser ”klara” ut redan nu vilket ger trygghet och bättre framförhållning. Bättre möjligheter att satsa.

På ledar- och föräldra-sidan ska vi nu inför säsongen samla ihop alla runt föreningen och berätta om verksamheten och vad som kommer att hända. Att organisationen växer är tydligt och då vill vi i ord och samtal få igång dialogen i vår hockeyfamilj. Inför detta har vi tillsammans med våra supportrar och partners några roliga saker att informera om.

5 juni – Baltic Water och musik, Björkhagens GK

5 juni bjuder Bror Pettersson från Hockeyns veteraner på skön musik ute på Hammarbystugan/ Björkhagens GolfKlubb. Mat,dryck och mingel finns på plats och arrangören Baltic Water vill berätta om sitt engagemang för ett bättre och renare vatten. Marknadsansvarig för Hammarby Hockey kommer närvara och berätta varför Rent Vatten i Östersjön är en del av Hälsoresan.Vacker miljö kan utlovas för den som inte varit där ännu. Runt 14-18 lirar Steve Future.
Rädda Strömmingen (LIVE)

8 + 9 juni – Tony Fagerdahl, WeOptify, i Gula Villan

Förra säsongen inledde vi ett projekt ihop med vårt A-Damlag och senare med A-lag Herr. Det handlar om kost,sömn och rörelse och responsen var fantastisk. Nu den 8e och 9e juni kl 18.30 i Gula Villan på Hammarby IP håller Tony Fagerdahl en inspirerande föreläsning och man kan dessutom boka egen test i deras lokaler på Katarina Bangata den 9e juni, så anmäl dig på www.weoptify.com <—

Inspirationspoddar från PerformIQ

Tillsammans med PerformIQ vill vi uppmuntra till en skön sommar och samtidigt ge ett fint erbjudande runt deras poddar som garanterat ger alla åldrar inspiration för att må bättre. Testa på… 50% går till Hammarby Hockey.

Dagskryss med Viking Line

 Kryssningen sker den  6 september och innehåller en rad olika kända profiler och ett innehåll som är en mer officiell start för Hälsoresan.

Mer info kommer inom några veckor.

Nu ökar vi takten
Bajenland 30e maj 2022.Sven Gustafsson,
Marknadsansvarig, Hammarby Ushockey

Herr

-

PREL. TRÄNINGSMATCH

Tierps HK - Hammarby IF

lördag 27 augusti
19:00 Vegahallen

Herr

3 - 4

Alltvåan Östra 2021/2022

Sudrets HC - Hammarby IF

lördag 5 mars
16:00 Hemse Ishall

Dam

0 - 4

Play Off till SDHL. Kvartsfinal 2:3

Hammarby IF - IF Björklöven

söndag 6 mars
15:30 Zinkensdamms IP

J20

3 - 4

J20 ALLETTAN ÖSTRA

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

lördag 26 februari
16:00 SDC-hallen

J18

3 - 2

J18 Allettan Östra

Hammarby IF - Nynäshamns IF HC

söndag 6 mars
18:30 Zinkensdamms IP