20200201 221541

Stiftelsen Braveheart by Ziegler på Bajenkvällen

4 feb 2020

Utifrån de nomineringar som kommit in till stiftelsen så utsågs Hammarby hockeys Michael Kender till årets första pristagare! Micha, som är Bajare i varenda cell, ÄR kansliet (+ ledamot och styrelsens sekreterare) och spindeln i nätet, involverad i hela verksamheten med sin tid och kompetens. Lördagar hittar man honom som oftast i is-tältet på Kärrtorps IP när skridsko- och hockeyskolan kör, han följer J18, J20 och damlaget med stort engagemang samt jobbar på samtliga hemmamatcher för herrarna.

Stiftelsen Braveheart by Ziegler:  Vi hade fått in flera fina nomineringar där alla på sitt sätt är värda varenda sekund av ära och berömmelse. Men det var en som stack ut lite extra denna gång. Motiveringen löd: För ovärderliga insatser för Hammarby Hockey i stort men för ungdomarna i synnerhet. Micha som de senaste åren lagt oräkneliga timmar på att skapa möjligheter för kidsen, juniorerna, damerna och herrarna att få istider och förutsättningar på alla dess vis är en smaragd för föreningen.

 

Stiftelsen uppmanar även till att skicka in nomineringar till framtida pristagare. Nominera någon som du anser gör skillnad och är en Braveheart! En lagkamrat, en lärare i skolan, en tränare, en förälder, en eldsjäl eller varför inte en mormor? Du kanske rent av vet vad den nominerade skulle vilja/behöva få för pris?

Vi säger stort grattis Micha, priset är så välförtjänt!

Herr

5 - 1

KVAL TILL ATG HOCKEYETTAN

Åker/Strängnäs HC - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:00 Åkers Ishall

Dam

3 - 1

Träningsmatch

Hammarby IF - SDE

måndag 9 mars
20:00 Kärrtorps IP

J20

KVAL TILL J20 ELIT

Nyköpings SK - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:45 Stora Hallen

J18

1 - 7

J18 Div 1 Östra B Fortsättning

Hammarby IF - Boo HC

söndag 1 mars
19:00 SDC-hallen

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners