Logo

Dubbla matcher ikväll

12 feb 2020

Onsdag och sol på himlen. Vad passar inte bättre än att hoppa in i några ishallar under kvällen för att svalka sig lite. Både dam och herrlaget spelar matcher i kväll och här följer information om dessa. 

Damlaget spelar sin sista match för säsongen och gör det i ett derby mot AIK. Ett gnaget som tvålade mattan med Kallhäll senast och vann med hela 14-1 där den sista perioden slutade 11-1(!!!!). Haninge har redan vunnit serien och matchen i kväll handlar om tredjeplatsen i tabellen. Bajen ligger två poäng före.

Hammarby har vunnit två av tre matcher mot Gnaget denna säsong och senast det begav sig i Kärrtorp stod de grönvita som segrare med hela 5-1.

Läget i laget

Tränare Älgekrans meddelar att samtliga spelare är uttagna för spel. Dock är Nanna Hamell och Cornelia sjuka samt att Stålkrona, Susanne i förnamn drabbats av en höftskada. Sex backar och elva forwards kommer till spel.

Ni kan följa matchen på plats på Kärrtorps IP med start 19:30.

 

Hammarby Hockey vs Hanviken SK

13 kilometer söderut spelas en otroligt viktig match i streckkampen i Hockeyettan. Seriesexan Hammarby tar emot seriesjuan Hanviken. Utöver denna är det tre matcher kvar i Hockeyettan östra vår. Just nu ligger Bajen tre poäng före Hanviken med en match mindre spelad. Upp till Enköping på andra sidan strecket skiljer det två poäng.

Läget i laget

Tränare Rönnelöw meddelar att det är ett taggat gäng som tar sig an uppgiften i kväll och att samtliga spelare är tillgängliga för spel utom Gustav Ericsson som fortfarande dras med sin skada.

Felix Johansson och Marcus Due-Boje är tillbaka i spel efter ha blivit föräldrar under helgen.

Motståndarna

Hanviken har liksom Hammarby haft en väldigt tung säsong och parkerar sig som jumbo i tabellen. Man vann senast mot Enköping hemma med 2-1 vilket gynnade Bajen så klart. Båda matcherna i fortsättningsserien mellan lagen har slutat med grönvita segrar. 5-1 senast i Tyresö och 4-2 senast i Sätra.

Värt att notera är att lagets bästa poängspelare är backen Edvin Hammarlund. I laget hittar vi även William Garpenlöv vilket är förbundskaptenens son. Kanske får vi ett finbesök i kväll 🙂

Så ser du matchen

Enklast är att ta sig till Sätra IP för att se matchen live. Insläpp sker 18:00 och nedsläpp sker 19:00. 100 kr kostar inträdet för vuxna och hälften för ungdomar upp till 18 år och pensionärer.

Kan du inte närvara sänds samtliga matcher i Hockeyettan på webben.
Här finner du kvällens match https://live.hockeyettan.se/livestream?id=24601
Samtliga intäkter faller Hammarby Ishockeyförening

Övriga matcher ikväll: 
Enköping – Strömsbro
Wings – Sollentuna

Herr

5 - 1

KVAL TILL ATG HOCKEYETTAN

Åker/Strängnäs HC - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:00 Åkers Ishall

Dam

3 - 1

Träningsmatch

Hammarby IF - SDE

måndag 9 mars
20:00 Kärrtorps IP

J20

KVAL TILL J20 ELIT

Nyköpings SK - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:45 Stora Hallen

J18

1 - 7

J18 Div 1 Östra B Fortsättning

Hammarby IF - Boo HC

söndag 1 mars
19:00 SDC-hallen

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners