3 poäng i Uppsala

13 Nov 2016

Idag reste ett taggat gäng till Uppsala för match mot Almtuna. Det var ett tag sedan damerna fick spela då båda hemmamatcherna mot Södertälje och Tumba blev uppskjuta.

Det märktes redan på uppvärmningen att man var spelsugna, en hel del fart och massor med klappklapp. Dock följde inte detta med ut i själva matchen. Bajen var nervösa och faktiskt lite tillbakadragna i stundens allvar denna eftermiddag. Men efter Hanna Tidala slängt iväg pucken och syrran Kajsa styrt in 1-0 efter en målvaktsretur så släppte spelet lite. Dock så låste det sig igen i slutet på perioden och resultatet stod sig perioden ut.

I andra perioden fick Bajen fart under grillorna igen och började skjuta. En som sköt var Cecilia Libassi som fick hjälp av en Almtunaback som snöpligt styrde in 2-0 för Bajen. Nu slappnade Hammarby av lite, lite för mycket då Almtuna kunde reducera i PP och nu var det match igen. Lite pepptalk i periodpausen och ett pånyfött Bajen återigen ställde upp i den tredje perioden. Man fick oxå utdelning med först 3-1 när Rebecca Dahl slår in en målvaktsretur och 4-1 när Nadja Westerlund-Rebo avslutar målskyttet för Bajen. Att Almtuna återigen reducerar spelade egentligen ingen roll då det bara var åtta sekunder kvar av matchen då.

Nu gäller det att steppa upp på onsdag då tjejerna reser till Handen för att ta sig an Haninge på bortais. En ren seriefinal igen, senast vann Bajen med 3-1. Så det lär vara ett revanschsuget Haninge på andra sidan, då måste vi få ordning på både boxplay och powerplay.

/ Henric Wauge

Herr

-

ATG Hockeyettan Östra VÅR

Hammarby IF - Sollentuna HC

söndag 14 mars
16:00 SDC-hallen

Herr

2 - 1

ATG Hockeyettan Östra VÅR

Segeltorps IF - Hammarby IF

onsdag 3 mars
19:00 Segeltorpshallen

Dam

1 - 4

Damettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

onsdag 21 oktober
19:30 Kärrtorps IP

J20

J20 DIV 1 - GRUNDSERIEN 2020/2021

Hammarby IF - Spånga IS IK

onsdag 28 oktober
19:30 SDC-hallen

J18

J18 DIV 1 ÖSTRA D - GRUNDSERIEN 2020 / 2021

Hammarby IF - Järna SK

söndag 25 oktober
19:00 SDC-hallen

Gå 0 betala för 2

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners