Insamlingsstiftelsen The Braveheart By Ziegler

Insamlingsstiftelsen The Braveheart by Ziegler

Stiftelsen delar årligen ut ett pris, The Braveheart Award. Priset ges till en person, spelare eller ledare, i huvudsak aktiv inom Hammarby Hockeys ungdomsverksamhet. Syftet med priset är att främja framför allt lojalitet och kärlek till klubben samt närområdet redan i ungdomsleden, något som ofta försvinner bort i den moderna idrotten av idag.

Varje år nomineras ett antal spelare, ledare eller andra personer som på något sätt gjort extraordinära insatser antingen genom talang, lojalitet eller på andra sätt avgörande bidrag för Hammarby Hockey. Nomineringarna och vinnaren utses av Stiftelsen The Braveheart by Ziegler´s styrelse. Stiftelsen drivs helt ideellt, utan vinstsyfte och står inte under Hammarby Hockeys organisation utan är helt fristående. Alla pengar ska ut till de inom ungdomsverksamheten som bedöms främja lojalitet och klubbkänsla.

Priset The Braveheart Award är personligt och skräddarsytt för personen ifråga samt utgörs av det stiftelsens styrelse anser vara mest givande och utvecklande för personen ifråga. Det kan således handla om såväl vidareutbildning, träningsläger eller en prissumma i reda pengar.

Stiftelsens initiativtagare är Marcus Ziegler, supporter och tidigare styrelseledamot i Hammarby Hockey. Idén och Marcus vision med stiftelsen och The Braveheart Award är att uppmuntra och premiera lojala och talangfulla individer med stark klubbkänsla i form att en utmärkelse. Förhoppningsvis kan detta bli avgörande för den framtida karriären samt gynna Hammarby hockey.

Alla initiala pengar i stiftelsen är skänkta av Marcus Ziegler och de löpande specialprodukter som stiftelsen utvecklar där varje krona av överskottet går direkt till ungdomsstiftelsen. Stiftelsen tar därför tacksamt emot alla former av bidrag då detta är en ett pris skapat av supportrar att utdela till aktiva inom klubben.

Stiftelsens styrelse består av:

Marcus Ziegler, initiativtagare

Stor supporterprofil inom de grönvita leden som varit aktiv i stort som smått i många av Hammarbys idrotter. Däribland Hammarby Ishockey där han suttit i styrelsen. Han var också starkt drivande i Bajen Fans ”grönvita revolution” 2011-2012 och är grundare till exempelvis Bajenland etc.

”Mackan” brinner för barn- och ungdomars möjligheter till att få utöva sin idrott oavsett personliga förutsättningar. Ordet LOJALITET är det ord som väger tyngst. Med klubben, med orten och med lagkamraterna. Stiftelsen har skapats för att förädla och stärka dylika värderingar i söderort.

Tomas Lindgren

Över 170 matcher i Hammarby Hockey som spelare.
Har varit verksam som styrelsemedlem i Hammarby Hockey.
Tomas dröm är att Hammarby Hockeys ungdomssektion skall frodas och vara lika betydelsefull som när han själv under 80-talet mötte de grönvita välutbildade spelarna på ”Zinken”.

Carina Robertsson

Carina är synonym med hjärta, supporterskap och ideell kraft.
I september 2004 gjorde Carina sin första match på läktaren och sedan dess har hon varit involverad på olika sätt i föreningen. Carina värderar herr, dam, junior och ungdomsverksamheten precis lika högt.

Robin Jalkerud

13 säsonger i Hammarby Hockey som spelare, från junior till A-lag.
Robins karaktär är hårt jobb, ödmjukhet och glädje. Just glädjen att få ge tillbaka något till Hammarby Hockeys barn och ungdomar är en låga inom Robin som aldrig kommer slockna.

Kalle Strandberg

Tidigare styrelsemedlem i bl.a. Hammarby Hockey, Hammarby Handboll, Hammarby Speedway och numera aktiv i Bajen Fans som vice ordförande.
Kalle är ett riktigt styrelseproffs och hängiven Hammarbyare som verkligen värnar om en blomstrande ungdomsverksamhet.

Stiftelsens sida på Facebook: https://www.facebook.com/thebraveheartbyziegler/