Bajenkvällen – samlad info

På lördag 7/2 är det dags för Bajenkvällen!

En dag för alla sektioner, supportrar, och familjer. En dag för hela Hammarby!

I år öppnar vi dörrarna för publiken 14:30. Det kommer även att spelas en superviktig match mellan Hammarbys stora legender (t.ex. Putte Ramberg, Kicki Bengtsson & Filip Bergman) vs. Hammarbys supportrar (med spelare som Simpa & Ulric Jansson). Det kan nog faktiskt sluta hur som helst!
Den sätter igång kl. 15:00 och spelas i 3×8 minuter. Passa på att heja ordentligt!
Den riktiga matchen som spelas mot Väsby har matchstart 17:00 och då hoppas vi att alla har hunnit mingla runt bland alla våra utställare, köpt en massa fina nya souvenirer och kanske provat på en eller annan idrott.
I periodpauserna kommer vi att få lite roliga hälsningar från oväntat håll, ha prisutdelningar och presentera Hammarby Handbolls A-lag.

Här kommer några hälsningar från en del av dem som finns på plats!

Hammarby Hockey:
Hur snabb är du på att dribbla? Kom och prova på, snabbast under kvällen vinner fina priser!
Passa även på att köpa unika souvenirer som lanseras på Bajenkvällen!

Hammarby Handboll:
Supererbjudande inför matchen mot Önnered på söndag 8 februari kl 15:00 Unik tischa med Södermotiv + klackbiljett för 100 kronor! Endast 100 stycken finns! Betala med kort eller kontanter.
Souvenirförsäljning och speedshooting – hur hårt skjuter du? Vi lottar ut fina priser bland er som deltar!
Herrarnas a-lag är på plats, få en autograf, ta en selfie eller utmana killarna i speedshooting!

Hammarby Friidrott:
Det som är unikt och kanske okänt för alla Bajenmänniskor är att Midnattsloppet Stockholm (Europas största millopp >42000 anmälda löpare och ca 250.000 åskådare), Midnattsloppet Helsingfors, Midnattsloppet Göteborg och Midnattsloppet Malmö äger vi i Hammarby Friidrott.
I mitten på augusti försöker vi sätta nytt rekord i Stockholm, kom och anmäl dig redan nu!

Hammarby Armbrytning:
Som Hammarby IFs senaste tillskott kommer vi att vara med för första gången och vi har med oss ett armbrytarbord där man kan få prova på att bryta arm på riktigt!

Bajensmycken:
Jag kommer att sälja mitt rykande heta Bajenarmband som jag lanserade i november förra året och som blev en dunder succé!
Jag kommer att sälja armbanden till specialpris den här kvällen (250 kr istället för ordinarie pris 299 kr) samt skänka 10 % av kvällens intäkter till Hammarby Hockeys Ungdomsverksamhet.

Böcker:
Stöd ungdomshockeyn genom att köpa ”Jag hör till de få som kan leva” – Katarina Kuicks och Björn Qvarfordts bok om supporterkulturen i Hammarby. Få den signerad om du vill.
Den kostar 300:- varav 100:- går direkt till Hammarby hockeys ungdomslag.

Supportrarnas Matchprogram:
Matchprogrammet är stolta över att vara en del i Hammarbys supporterrörelse och är som vanligt på plats på Bajenkvällen. På vårt bord hittar du böckerna ”Söderstadion Forever” och årskrönikan “Tillbaka!” (få ex kvar), ett par t-tröjor och matchprogram från vår utgivning. Det går också att teckna prenumeration för den kommande säsongen eller helt bara ta ett snack inför den kommande säsongen.

Bajenkonst:
Vi kommer att sälja ramade Hammarbytavlor i begränsade upplagor och en del original.

Hammarby Boxning:
Har du undrat hur en boxningsträning går till? Kom förbi oss så får du prova!

Hammarby Speedway:
Kom förbi och titta på en äkta Speedway cykel på nära håll. Vi berättar även mer om vår verksamhet om du är intresserad!

Självklart finns det många fler på plats, exempelvis Bamsingarna, BUS – Bajens Ungs Supportrar, Hammarby fotboll som säljer unika klackbiljetter, Bara Bajare, Sthlm Södra, Hammarby Ultras, Freddie Ferms Vänner, Bajenland, Ultra Boys, Bajen Brudar, GrönVit Shop och många, många fler!

Så det här är en dag för alla, så ta med dig alla du känner till en härlig fest!

Köp din biljett via länken:
http://www.axs.com/se/events/256979/bajenkvallen-2015-tickets

Har du säsongskort så ingår en biljett till Bajenkvällen (ståplats i klack)
Den kan du hämta ut mot uppvisande av säsongskort på hemmamatchen mot Haninge i LW-hallen på onsdag 4/2 19:00 eller vid entré 11 på matchdagen.
Vädjan: All skadegörelse (inkl. uppsättning av stickers) kostar Hammarby Hockey väldigt mycket pengar i form av saneringsavgifter. Vi ber er därför att tänka er för och inte göra något som kan ge föreningen onödiga utgifter – röj med värdighet alltså. Tack på förhand!

Att tänka på: Ta med kontanter, de flesta utställarna tar inte kort och det finns ingen möjlighet att ta ut pengar inne på arenan. Vi rekommenderar att man är på plats i god tid, för att slippa stå i långa köer och riskera att missa inledningen av matchen.
Sitt gärna i någon barerna eller ta ett varv och besök de olika utställarna innan matchen och i pauserna, men när spelet är igång hoppas vi på att få se alla åskådare inne på läktaren för att heja fram laget till seger!

Herr

5 - 1

PLAY OFF TILL KVAL HOCKEYETTAN

Nacka HK - Hammarby IF

lördag 24 februari
13:40 Nacka Ishall

Livestream

Dam

3 - 5

KVAL TILL DAMETTAN ÖST

SDE HF 2 - Hammarby IF

söndag 24 mars
12:30 Enebybergs Ishall

Livestream

J20

6 - 4

Kvalserien till J20 regional Öst

Hammarby IF - Göta Traneberg IK

onsdag 27 mars
19:30 Kärrtorps IP

Livestream

J18

Kvalserie till J18 Regional Öst

Hammarby IF - Wings HC Arlanda

söndag 14 april
16:00 Kärrtorps IP

Livestream

DamJunior

6 - 4

Damjunior Grundserie Region Öst

Hammarby IF - Team Uppsala HC

söndag 31 mars
12:00 Zinkensdamms IP

Livestream