Hockeyettan

Viktig publikinformation gällande de inledande matcherna i Hockeyettan

15 sep 2020

Säsongen närmar sig med stormsteg. Tyvärr ligger de rådande omständigheterna och därför coronarestriktionerna kvar i Sverige. Därför har Hammarby Hockey tagit fram vad som kommer att gälla inom den närmaste tiden.

Det råder inga tvivlel om att alla känner till vad som händer i Sverige och i världen just nu. Trots att smittspridningen nu är på en låg nivå i Sverige är det inte lika muntert i resten av världen. Därför bör vi vara inställda på att detta läge kan tänkas ta lång tid innan vi ser en förbättring. Dock kommer vi i Hammarby Hockey att jobba månad för månad med detta och hoppas på att restriktionerna kommer att bli annorlunda i framtiden.

Just nu är regeln med endast femtio (50) personer vid allmänna sammankomster. Ett idrottsevenemang, till exempel ishockey är en sådan sammankomst och därför gäller den gränsen på alla ishockeymatcher. Detta är en lag!

Med femtio personer gäller åskådare. Alltså inte de funktionerna som är till för att matchen ska kunna genomföras. Så som spelare, ledare, personal, vaktmästare och så vidare. I dessa femtio räknas inte heller media eller matchvärdar in.

För att det ska bli så rättvist som möjligt

Vi kommer att kunna släppa in femtio åskådare under varje match under oktober. Med reservation att läget och lagen kan komma att ändras fram till dess. Ni som har handlat VIP-kort till säsongen kommer automatiskt att ha en säkrad plats till Hammarby Hockey:s hemmamatcher. Samma sak gäller även sponsorer.

Ni övriga med säsongskort (OBSERVERA ATT DET ENDAST GÄLLER ER MED SÄSONGSKORT) kommer att kunna skicka ett mejl till en speciell adress fyra dagar innan en match. De första som skickar in kommer att kunna få en biljett till den gällande matchen. Ansökan om matchen kommer att stängas två dagar innan match (23:59) och ni får ett svar på att ni är välkomna till matchen. Inget svar = ingen biljett. Vi kommer att kommunicera ut vilken mejladress som gäller till den rörda matchen. 

Observera att vi kommer inte att kunna ta emot några spontanbesökare till hallen alls under denna tid.

Om ni inte fått en biljett till matchen har du ändå rätt att se matchen utan kostnad via webben. Detta gäller alla säsongskortstagare. Även här kommer vi att kommunicera ut en mejladress inom kort som gäller. 

Inga bortasupportrar alls

Enligt Hockeyettan:s rekommendationer kommer inte det att ges någon möjlighet för bortasupportrar att se matcher i SDC-Hallen under rådande omständigheter. Det samma gäller fribiljetter som gällt under tidigare år.

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att mejla oss på Kansli@Hammarbyhockey.se

Vi hoppas på er förståelse och att detta snart kan vara över så vi kan bjuda in alla människor som älskar sporten lika mycket som vi gör inom en snar framtid.

// Styrelsen
Hammarby Ishockeyförening
2020-09-15

 

Herr

-

ATG Hockeyettan Östra

IF Vallentuna BK - Hammarby IF

fredag 4 december
19:00 Vallentuna Ishall

Herr

4 - 3 (sd)

ATG Hockeyettan Östra

Strömsbro IF - Hammarby IF

onsdag 2 december
19:00 Testebo Arena

Dam

1 - 4

Damettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

onsdag 21 oktober
19:30 Kärrtorps IP

J20

J20 DIV 1 - GRUNDSERIEN 2020/2021

Hammarby IF - Spånga IS IK

onsdag 28 oktober
19:30 SDC-hallen

J18

J18 DIV 1 ÖSTRA D - GRUNDSERIEN 2020 / 2021

Hammarby IF - Järna SK

söndag 25 oktober
19:00 SDC-hallen

Köp Hammarbys lotter från Folkspel

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners