guljacka

Vi söker evenemangspersonal – infomöte 13 juni

13 Jun 2018

Inför den kommande säsongen siktar vi på att utöka vår evenemangsgrupp med ännu fler hjältar som vill hjälpa till kring våra hemmamatcher. Vi är ett sammansvetsat gäng där många har varit med länge, men vi behöver bli lite fler för att alla ska få vara ”lediga” och bara sitta på läktaren ibland.

Det krävs minst 15 funktionärer för en normal hemmamatch – allt från speaker till publikvärdar och souvenirförsäljare. Det finns ett antal olika roller, vissa kräver att man går en utbildning medan det för andra räcker med att du är en glad och pålitlig person som vill hjälpa vår publik att få en bra upplevelse!

Arbetet är ideellt, men vi bjuder alltid på fika eller mat vid matcherna och det brukar också bli någon avslutningsaktivitet eller middag efter säsongen. Det är förstås inget krav på att man är med och jobbar hela tiden om man inte vill, kan man bara ställa upp 4-5 gånger per säsong är det guld värt för oss!

Onsdagen den 13 juni kl 19.00 har vi en träff i Gula Villan (Kanalplan) för alla som är intresserade. Varmt välkommen då om du vill veta mer! Om du är intresserad men inte har möjlighet att komma på mötet, eller bara har frågor, får du gärna höra av dig via mail till victor.nystrom@hammarbyhockey.se

Herr

-

Hockeyettan Östra Grundserien

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

onsdag 24 oktober
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Damettan Östra

Haninge Anchors HC - Hammarby IF

tisdag 23 oktober
19:00 Torvalla Ishall

Herr

3 - 2

Hockeyettan Östra Grundserien

Hammarby IF - Segeltorps IF

fredag 19 oktober
19:00 SDC-hallen

Dam

2 - 0

DamEttan Östra

Hammarby IF - Almtuna

söndag 21 oktober
19:50 Zinkendamms Ishall

J20

J20 Div 1 Östra

Göta Traneberg IK - Hammarby IF

måndag 22 oktober
19:30 Stora Mossen

Hockeyskolan 18/19 – Anmälan öppnad

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019