guljacka

Vi söker evenemangspersonal – infomöte 13 juni

13 Jun 2018

Inför den kommande säsongen siktar vi på att utöka vår evenemangsgrupp med ännu fler hjältar som vill hjälpa till kring våra hemmamatcher. Vi är ett sammansvetsat gäng där många har varit med länge, men vi behöver bli lite fler för att alla ska få vara ”lediga” och bara sitta på läktaren ibland.

Det krävs minst 15 funktionärer för en normal hemmamatch – allt från speaker till publikvärdar och souvenirförsäljare. Det finns ett antal olika roller, vissa kräver att man går en utbildning medan det för andra räcker med att du är en glad och pålitlig person som vill hjälpa vår publik att få en bra upplevelse!

Arbetet är ideellt, men vi bjuder alltid på fika eller mat vid matcherna och det brukar också bli någon avslutningsaktivitet eller middag efter säsongen. Det är förstås inget krav på att man är med och jobbar hela tiden om man inte vill, kan man bara ställa upp 4-5 gånger per säsong är det guld värt för oss!

Onsdagen den 13 juni kl 19.00 har vi en träff i Gula Villan (Kanalplan) för alla som är intresserade. Varmt välkommen då om du vill veta mer! Om du är intresserad men inte har möjlighet att komma på mötet, eller bara har frågor, får du gärna höra av dig via mail till victor.nystrom@hammarbyhockey.se

Herr

-

Träningsmatch

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

onsdag 15 augusti
19:00 SDC-hallen Sätra

Dam

-

DamEttan Östra

Hammarby IF - Södertälje SK

söndag 30 september
20:00 Zinkensdamms Ishall

J20

-

Träningsmatch

Hammarby IF - Trångsunds IF

lördag 15 september
18:00 Stora Mossen

Hockeyskolan 18/19 – Anmälan öppnad

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019