Hencewauge-2

Stötta Hammarby – gå noll betala för två

27 Nov 2020

Aldrig någonsin har supportrarna behövts mer än nu. I ett läge där vi inte får eller vill ta in någon publik. Tillsammans behöver vi göra allt för att stoppa smittspridningen i samhället. Även om vår högsta önskan är att få spela en match inför fulla läktare igen. 

Att pandemin sätter sina spår på både vår ekonomi och levande råder det inga tvivel om. Även om vi helst av allt skulle vilja att allting skulle vara som vanligt och bjuda in våra supportrar till arenorna, att kunna skaka hand innan match eller kunna deltaga i olika aktiviteter är verkligheten annorlunda just nu. Det kommer att gå över – det kommer att bli bra. Men just nu bör vi göra allt för att stoppa spridningen i samhället genom att undvika all onödig kontakt.

Det råder skilda meningar hur vida man bör spela ishockey i denna tid som råder. Men man måste ha i åtanke att det finns folk som livnär sig på detta, att det helt enkelt är deras jobb. Samt att hur man än vill och hur man än önskar är det svårt att bedriva en idrottsverksamhet på distans. Att jobba hemifrån är svårt som en professionell idrottare.

Tyvärr – även om det kommit en hel del bidrag från regering och förbund, har idrotten massor med omkostnader som i vanliga fall täcks av publikintäkter, sponsorer och merförsäljning. Någonting som är betydligt mindre i år, om inte obefintligt.

Vi alla behöver hjälpas åt – både spelare, ledare, styrelsen, supportrar och så vidare att ta oss ur detta tillsammans. För att kunna täcka de omkostnader som en professionell idrottsförening har.

GÅ NOLL – BETALA FÖR TVÅ!

Därför lanserar Hammarby Hockey nu GÅ NOLL – BETALA FÖR TVÅ. Bjud med dig polaren, frugan, maken, pojkvännen eller syrran på hockey – men besök inte hallen.

Vi säljer fiktiva biljetter till varje hemmamatch för 50 kr styck. Ni köper dessa enklast genom att swisha till 123 614 23 01. Det finns även andra saker ni kan göra för att stötta Hammarby Hockey under dessa tider och även i framtiden.

 

Fiktiv Prislista säsongen 20/21 

  • Matchbiljett: 50 kr
  • Java med bulle: 30 kr
  • Slang med halka: 20 kr, räksallad på det? 10kr extra.
  • Bärs och jordnötter: 40 kr (billigast i stan?)

 

Herr

-

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

tisdag 28 september
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Damettan Östra

Hammarby IF - Kallhälls IF

söndag 3 oktober
17:00 Zinkensdamms Ishall

J20

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Hässelby Kälvesta HC

fredag 24 september
19:30 SDC-hallen

J18

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - IFK Tumba IK

söndag 26 september
18:00 Zinkensdamms Ishall

Herr

Åmålscupen

Åmåls SK - Hammarby IF

söndag 19 september
15:00 Åmåls Ishall

Dam

1 - 4

TRÄNINGSMATCH

Tullinge TP HC - Hammarby IF

fredag 10 september
19:30 Fastighetsbyråns Ishall

J20

9 - 1

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Järfälla HC

fredag 17 september
19:30 SDC-hallen

J18

0 - 9

TRÄNINGSMATCH

Bålsta HC - Hammarby IF

fredag 17 september
19:00 Bålsta Ishall