Stockholm Luftkompetens förlänger samarbetet med Hammarby Hockey

26 aug 2018

Hammarby Hockey är glada för att Stockholm Luftkompetens förlänger samarbetet som startade 2016. Här följer mer information om bakgrunden.

En sponsor med en speciell historia.

Stockholm Luftkompetens Marcus Waern: ”Jag har alltid brunnit för lagsporter och själv spelat hockey sedan 6 års ålder, dock inte i Hammarby. Det har ju däremot både min farfar och pappa gjort…

Farfar Kjell Waern värvades till Hammarby från Karlskoga/ Bofors som 18-åring och han tog direkt en tröja i A–laget som då spelade i den högsta serien. Farfar var en defensiv back med höfttacklingar som specialitet. Han gjorde även 3 kamper i B-landslaget som kallades Vikingarna. Sedan blev det några år som tränare tillsammans med Tjalle Mild i Bajenbåset.

sthlm-luftkompetens-2

Pappa Thomas Waern ville ju även han dra på den snygga Tröjan över huvudet och spelade i det mycket vassa 62-laget med bla Pojk SM guld och 5 raka vinster i S:t Erikscupen. Sedan kom några år i Juniorernas Super Elit med coach Tommy Boustedt (Nilsson) i båset. Farsan var en vass målskytt med bra händer enligt rykte. Till skillnad mot Farfar så var inte defensiven Farsans grej. Var nog bra att det fanns ”Red line offside” då!

sthlm-luftkompetens-3

I och med det har det blivit naturligt för mig att vara ett Hammarby-fan och tyckte det var väldigt tråkigt när laget fick lägga ner. Jag tycker det är riktigt kul att följa lagets uppgång och därför vill jag vara med och bidra. Kan man inte göra det med grillorna på så får man göra det på annat sätt!”

Stockholm Luftkompetens ambition är att leverera sina tjänster med bästa kvalité och utförande. Dessa krav uppnår de med deras långa yrkeserfarenhet, kompetenta samarbetspartners samt utbildningar och certifieringar. Stockholm Luftkompetens erbjuder:

  • Montage
  • Injustering av ventilationssystem
  • OVK-besiktning (Obligatorisk ventilationskontroll)
  • Service och underhållsarbete
  • Serviceavtal
  • Rådgivning & projektering
  • Felsökning

Hammarby Hockey tackar för stödet!Stockholm Luftkompetens

Herr

-

TRÄNINGSMATCHER 2019/2020

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

onsdag 21 augusti
19:00 SDC-hallen

Dam

-

Träningsmatcher 2019/2020

Hammarby IF - To Be Decided

onsdag 14 augusti
00:00 PLATS, DATUM OCH TID U PLANERING

J20

-

Träningsmatcher 2019/2020

Hammarby IF - To Be Decided

onsdag 14 augusti
00:00 PLATS, DATUM OCH TID U PLANERING

J18

-

TRÄNINGSMATCHER 2019/2020

Hammarby IF - To Be Decided

onsdag 14 augusti
00:00 PLATS, DATUM OCH TID U PLANERING

Dam

6 - 4

Träningsmatch

Hammarby IF - Island

onsdag 27 mars
18:30 Järfälla Ishall

J18

6 - 2

TRÄNINGSMATCHER 2019/2020

Hammarby IF - Trångsunds IF

lördag 25 maj
15:30 SDC-hallen