Sponsorer och partners: Nätverksträffar

En nyhet för säsongen 2018/2019 är att vi gör ett försök med att schemalägga träffarna i ett tidigt skede, då vi tror att framförhållning underlättar planeringen och är av godo för alla parter. Här nedan finner ni ett preliminärt schema för säsongen. Inbjudan kommer som vanligt tillsammans med våra (fortsättningsvis) månatliga utskick.

Vi uppmuntrar våra sponsorer och partners till egna initiativ utanför nedanstående schema. Varför inte bjuda in nätverket till en frukost-sittning i era lokaler där ni kan berätta mer om just er verksamhet?

Har ni broschyrer, flyers etc tar vi gärna emot dem för att dela ut i entrén vid våra hemmamatcher. Eller så sätter vi upp en av era affischer (tillfälligt). Er medverkan i entrén är också välkommen! Hälsa på vår trevliga publik, dela ut en broschyr, snacka lite skit, , bjud på något litet (en penna, en fika, en mössa, en nyckelring, en kram) ställ ut en bil,en byggställning eller bara finns med oss… det finns många möjligheter och det kommer garanterat att bli uppskattat av gemene man.

Är du inte redan med i nätverket, skicka en intresseanmälan till marknad@hammarbyhockey.se

Preliminär kalender för nätverksträffar säsongen 2018/2019

DatumDagTidÄmne:
14 juni

 Tor08.00#1-1819: Hammarby Hockey Golf: Spelformen är fyrboll, med två-tre sponsorer/partners och en-två A-lagsspelare (Dam eller Herr) i varje lag. Vi träffas kl. 08 för morgonfika och uppsnack, spelar ut första bollen kl 09 och kör 9-18 hål för att avsluta med gemensam lunch och prisutdelning. Hela tillställningen dokumenteras i ljud och bild.

Vi blev ett gäng som härfördes av Team Hjalmar & Company. Wallin & Company samt Flemmings Dekorationsmålerti & Hockey. Lagen kompletterades med spelare från Hammarby Hockeys A-damer och A-herrar. Härlig stajl och glada miner!

Plats:Haninge Golfklubb
September

Oktober
2018

Vi avvaktar officiellt spelschema

#2-1819: Våra Damer & Herrar:  Två A-lagsmatcher på raken. Vi samlas någon timme före match för företagsinformation, information från sportchef och lagledare samt lättare förtäring. I pauserna minglar vi, fikar och tuggar i oss något i VIP-rummet.

Vi jobbar på att hitta ett datum och tillräckligt med istider för att kunna genomföra detta…

Plats:Under förhandling
November 2018 12.00#3-1819: Under planering – lutar åt sponsormatch med sponsorer/partners i samband med en herrmatch; Sponsorhockey – mat och samkväm med info fr sportchef och lagledare – match
Plats:Under planering (SDC-hallen)
Januari 2019Lör 14.00#4-1819: Bajenkvällen 2019: Dagen startar kl. 14 med tillgång till lounge och mingel. Dammatch kl. 14.30. Buffé serveras från kl. 17. Herrmatch startar kl. 18.00 och kvällen avslutas ca 21.00. Under hela dagen har vi tillgång till utställningsytor och kan mingla med publik och utställare.
Plats:HOVET (om fortfarande tillgängligt)
Mars 2019#5-1819: Sponsormatch: Match med sponsorer/partners och spelare från damernas och herrarnas A-lag samt våra stolta Oldtimers. Vi avslutar med gemensam middag. Med reservation hur det går för våra A-lag i seriespelet.
Plats:SDC-hallen
Juni 2019Preliminärt: Hammarby Hockey Golf
Haninge Golfklubb