17820128 10155227601194321 235545207 o

Seger i söndagens träningsmatch

9 Apr 2017

Damerna vann söndagens träningsmatch mot Hässelby/Kälvesta team 02 med 6-3.

Hammarby kom till spel med 15 utespelare, varav 6 nya ansikten som vi inte kommer att skriva ut namnen på här (önskemål från tränarstaben).

Det var hemmalaget Hässelby som tog ledningen efter 3.38, men sedan var det Bajen för hela slanten i den första perioden. Hemmalaget drog på sig flera utvisningar och Bajen kunde göra två power play-mål.
Den andra perioden började på samma sätt, med utvisning för Hässelby och pp-mål för Bajen innan perioden ens hunnit pågå i en minut. Därefter var spelet jämnare, men Bajen var klart effektivare när lägena kom.

Hässelby reducerade till 2-3 efter knappt halva perioden, men Hammarby replikerade snabbt med ett mål i numerärt underläge. Innan perioden var slut kom också 2-5.

Drygt tre minuter in i den tredje perioden ökade Hammarby på till 2-6, men sedan var det de grönvita som började dra på sig massora v utvisningar. Till slut fick hemmalaget till en reducering på en styrning i power play, men Bajen kunde hålla undan och vinna matchen.

För att vara en dryg månad efter säsongen tog slut var det riktigt bra spel, åtminstone under den första halvan av matchen. Några riktigt läckra mål bjöds det också på från Hammarby, som hittade krysset flera gånger.
Av de ”gamla” spelarna var det inte minst Mina Waxin som stack ut, med två mål. Hon sköt dessutom skottet som Julia Avelin styrde in till Bajens första mål i matchen. Målvakterna Viktoria Granberg och Sandra Borglycke stod halva matchen var, och bägge två gjorde bra insatser.

/Victor Nyström

Herr

3 - 4

Hockeyettan Östra Vår

Nacka HK - Hammarby IF

söndag 19 februari
16:00 Nacka Ishall

Dam

Träningsmatch

Hässelby Kälvesta Team 02 - Hammarby IF

söndag 9 april
19:00 Grimsta IP

Stötta Hammarby Hockey

Huvudpartner A-lag

Studio Hockeyettan

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019