Onsdag: Hammarby vs Wings och SSK

10 Okt 2017

Hemmamatcher för både herrar och damer på samma kväll!

HERRAR

NÄR: Onsdag 11/10 kl 19.00
VAR: SDC-hallen, Sätra IP
VAD: Hammarby möter Wings HC Arlanda i Hockeyettan Östras sjunde omgång

Inträdespriser:
Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré
Vi tar emot kontanter, kort och swish!

Passa gärna på att köpa en puck eller två, och delta i puckkastningen i den andra pausen. Eller slå till på en godispuck, mössa eller något annat från souvenirbordet!

Det är minst sagt ett krismöte som väntar – Hammarby har ju bara tagit två poäng hittills, medan Wings har inlett med sex raka förluster. Känslan är ändå att bägge lagen har spelat upp sig på slutet (undantaget Bajens tredjeperiod i söndags), och att den första segern närmar sig. Vilka som tar den på onsdagen återstår att se, men en tät match med två taggade lag är att vänta!

Mötena mellan Hammarby och Wings har så gott som alltid slutat med hemmasegrar under de senaste säsongerna. Wings vann faktiskt vid det förra besöket i Sätra, men dessförinnan hade Bajen fem raka segrar. Hur det gått vid matcherna i Märsta vill vi helst glömma bort…

DAMER

NÄR: Onsdag 11/10 kl 20.30
VAR: Zinkensdamms IP
VAD: Hammarby-Södertälje SK i Damettan Östras fjärde omgång

Damerna går för fjärde raka segern när två klassiska föreningar möts på Zinken. SSK har bara spelat två matcher, och har gjort det bra. Borta mot Haninge blev det vinst med 6-5, efter en sen vändning. I onsdags tog SSK emot SDE i Scaniarinken och vann skottstatistiken klart, men förlorade ändå med 1-5.

Det senaste mötet lagen emellan slutade 4-0 till Bajen, men de andra tre matcherna förra säsongen var väldigt jämna och målsnåla. Som vanligt den här säsongen är Hammarby favoriter på pappret, men det kommer krävas en bra insats för att besegra SSK.

Frivillig entré gäller på matcherna på Zinken. Handla gärna en kopp kaffe eller något annat i caféhörnan, där allt överskott under oktober skänks till Cancerfonden!

Herr

4 - 0

Förkval till Play Off #3 av 3

Tranås AIF - Hammarby IF

söndag 25 februari
16:00 Stiga Arena

Dam

1 - 2

Förkval 3:3 till Play Off till SDHL

Hammarby IF - Skellefteå AIK

söndag 18 mars
13:00 Husby Ishall

J20

3 - 4 (sd)

J20 Div 1 Östra forts...

Hammarby IF - Sundbybergs IK / Kista HC

måndag 19 februari
20:00 Zinkensdamms IP

Huvudpartner Herrlag

Huvudpartner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019