Hanvikenborta

Inför Wings-Hammarby

2 Dec 2017

Hammarby åker under söndagen till ”mardrömsarenan” Pinbackshallen, med siktet inställt på att bryta den tråkiga sviten mot Wings. Endast tre poäng på nio försök har det blivit i Märsta sedan Bajen gick upp till Hockeyettan.

Wings HC Arlanda ligger sist i tabellen, men formkurvan har varit stigande och man har tagit poäng i 4 av de 6 senaste matcherna, där inte minst segern mot Väsby sticker ut. Hammarby som har blandat och gett resultatmässigt skulle verkligen behöva en trepoängare för att fortsatt hålla så många lag som möjligt bakom sig i tabellen, vid förlust är avståndet ner till jumboplatsen mycket litet.

Vi har i skrivande stund inga nya uppgifter om truppläget i Bajen, men Erik Linbro, Marcus Berntsson och Joakim Arnmark är av allt att döma fortfarande borta pga skador.

Matchen börjar kl 16.00 i Pinbackshallen. Det finns olika uppgifter om biljettpriser på Wings hemsida, men det som verkar mest aktuellt är 100 kr för sittplats och 70 kr för ståplats. Det går att köpa förköp på http://wingshockey.ebiljett.nu/

Matchen sänds inte på webben.

Herr

4 - 0

Förkval till Play Off #3 av 3

Tranås AIF - Hammarby IF

söndag 25 februari
16:00 Stiga Arena

Dam

1 - 2

Förkval 3:3 till Play Off till SDHL

Hammarby IF - Skellefteå AIK

söndag 18 mars
13:00 Husby Ishall

J20

3 - 4 (sd)

J20 Div 1 Östra forts...

Hammarby IF - Sundbybergs IK / Kista HC

måndag 19 februari
20:00 Zinkensdamms IP

Huvudpartner Herrlag

Huvudpartner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019