Hanvikenborta

Inför Wings-Hammarby

2 Dec 2017

Hammarby åker under söndagen till ”mardrömsarenan” Pinbackshallen, med siktet inställt på att bryta den tråkiga sviten mot Wings. Endast tre poäng på nio försök har det blivit i Märsta sedan Bajen gick upp till Hockeyettan.

Wings HC Arlanda ligger sist i tabellen, men formkurvan har varit stigande och man har tagit poäng i 4 av de 6 senaste matcherna, där inte minst segern mot Väsby sticker ut. Hammarby som har blandat och gett resultatmässigt skulle verkligen behöva en trepoängare för att fortsatt hålla så många lag som möjligt bakom sig i tabellen, vid förlust är avståndet ner till jumboplatsen mycket litet.

Vi har i skrivande stund inga nya uppgifter om truppläget i Bajen, men Erik Linbro, Marcus Berntsson och Joakim Arnmark är av allt att döma fortfarande borta pga skador.

Matchen börjar kl 16.00 i Pinbackshallen. Det finns olika uppgifter om biljettpriser på Wings hemsida, men det som verkar mest aktuellt är 100 kr för sittplats och 70 kr för ståplats. Det går att köpa förköp på http://wingshockey.ebiljett.nu/

Matchen sänds inte på webben.

Herr

-

Träningsmatch

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

onsdag 15 augusti
19:00 SDC-hallen Sätra

Dam

-

DamEttan Östra

Hammarby IF - Södertälje SK

söndag 30 september
20:00 Zinkensdamms Ishall

J20

-

Träningsmatch

Hammarby IF - Köping HC

söndag 30 september
13:00 Backavallen

J20

3 - 4 (sd)

J20 Div 1 Östra forts...

Hammarby IF - Sundbybergs IK / Kista HC

måndag 19 februari
20:00 Zinkensdamms IP

Hockeyskolan 18/19 – Anmälan öppnad

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019