2016-02-10-hemma-ljus-hemsida

Inför Hammarby-Väsby

9 feb 2016

Det har blivit dags för säsongens sista hemmamatch (åtminstone i seriespel), när Väsby kommer till LW-hallen. Dagen till ära är det fri(villig) entré!

De två grönvita lagen är seriens klart formstarkaste. Bajen körde ju över Väsby med 7-2 senast lagen möttes, men efter det är lagens poängskörd identisk – vinst mot alla lag utom Åker/Strängnäs. Väsby besegrade Haninge i fredags, efter att ha vänt underläge i slutet när förre Hammarbykaptenen Mattias Forsberg avgjorde. Att Väsby gjorde två mål på sina blott tre skott i sista perioden vittnar om att man är effektiva, men väcker förstås också en del frågetecken. Väsby har gjort näst flest mål i serien, men det är å andra sidan bara lagen under det nedre strecket som har släppt in fler.

I kampen om playoffplatserna har nu Åkers tagit över förarsätet, och toppar serien på 33 poäng. Hammarby har 31, och Haninge 28. Väsby har efter sin fina period på slutet kommit upp i 25 poäng, och har faktiskt också chans att knipa andraplatsen om allt går deras väg på slutet.
Huvudkonkurrenten för Bajen är ändå Haninge, som på onsdagen möter Sollentuna. Om Bajen tar en poäng mer än Haninge under onsdagen är playoffplatsen bärgad, i annat fall avgörs det i den sista omgången på söndag. Tabell och spelschema för alla lag finns på http://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/6842

Nedsläpp sker kl 19.00 onsdag 10/2, i LW-hallen.

Frivillig entré gäller för alla. Stötta gärna med en liten slant, t.ex. genom att köpa ett par puckar (se nedan) eller att lägga valfritt belopp i ”entreavgift”. Men framförallt – kom till hallen och stötta spelarna i kampen om playoffplatserna!

Aktiviteter: Puckkastning i andra pausen – närmast mittpunkten vinner ett hemligt pris. Köp puck/-ar vid entrén för 20 spänn styck. De brukar vara populära, så kom i god tid för att nypa en!

Webradio: Bamsingarna sänder webradio, med start kl 18.55 på  http://bamsingarna.se/page.php?5

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - Köping HC

onsdag 19 augusti
19:00 SDC-hallen

J20

-

TRÄNINGSMATCH

Köping HC - Hammarby IF

fredag 14 augusti
19:30 Köpings Ishall

J18

-

Grästorps PreseasonCup J18

Hammarby IF - Trelleborg Vikings

lördag 22 augusti
09:40 Åse Viste Arena

Dam


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/hqadgacn/public_html/hammarby-hockey-3/wp-content/themes/addad-client/tpart-custom-results.php on line 209

-

Hammarby IF - -

torsdag 1 januari
00:00 -

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners