SHC 3

Inför Hammarby-Sollentuna

5 Dec 2017

Hammarby tar emot Sollentuna under onsdagen och det är inte vilken match som helst – supporterföreningen Bamsingarna firar 15års-jubileum och är matchvärdar dagen till ära.

Medlemmar i Bamsingarna har fri entré på matchen, och man uppmanar alla besökare att ta med flaggor, banderoller etc. för att färga hallen grön och vit!

För den som inte är medlem i Bamsingarna gäller de vanliga entrépriserna;

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!

Både Hammarby Hockey och Bamsingarna har souvenirförsäljning, och precis som vanligt kör vi puckkastning i den andra periodpausen.

Över till själva matchen då – det är en mycket viktig drabbning för bägge lagen och viktiga poäng som står på spel. Med tre omgångar kvar ligger Hammarby åtta, tre poäng före Sollentuna som är på tionde plats. Bajen har en liten chans att komma ikapp Nacka och Nyköping som ligger närmast före, men det handlar framförallt om att fortsätta ha så många lag som möjligt bakom sig i tabellen när serien är slut.

Åttondeplats innebär fyra bonuspoäng till fortsättningsserien, vilket skulle vara ett bra utgångsläge efter jul. Vid förlust kan lagen bakom, däribland Sollentuna, knappa in rejält. Sextio minuters tuff kamp är att vänta, det har alla förutsättningar att bli en tät och spännande match!
Sollentuna föll med uddamålet mot Väsby senast, men hade dessförinnan tagit poäng sex matcher i följd och verkar alltså vara i bra slag just nu. I det förra mötet vann Bajen med 4-2, bl.a. efter ett snyggt mål av Benjamin Blomberg (bilden).

I Hammarby saknas Marcus Berntsson, Erik Linbro och Joakim Arnmark som är skadade, alla övriga ska vara tillgängliga för spel enligt tisdagens rapport från ledarstaben.

Välkomna till SDC-hallen onsdagen den 6 december, nedsläpp kl 19.00!

Herr

-

Hockeyettan Östra Grundserien

Hammarby IF - Hudiksvalls HC

lördag 22 september
16:00 SDC-hallen

Dam

-

Träningsmatch

Hammarby IF - AIK

lördag 22 september
18:45 SDC-hallen

J20

-

Träningsmatch

Nynäshamns IF HC - Hammarby IF

lördag 22 september
15:30 Folkets Hall, Nynäshamn

Herr

5 - 2

Hockeyettan Östra Grundserien

Hammarby IF - Trångsunds IF

onsdag 19 september
19:00 SDC-hallen

J20

3 - 2

Träningsmatch

Hammarby IF - Trångsunds IF

lördag 15 september
19:50 Stora Mossen

Hockeyskolan 18/19 – Anmälan öppnad

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019