*temp*

Inför Hammarby Hockey – Wings HC

5 feb 2020

På fredag smäller det igen i SDC-Hallen när Wings kommer på besök för andra gången denna serie. Här nedan får du reda på all information om matchen. 

Efter en smärtsam förlust på Bajenkvällen laddar grabbarna i Hammarby Hockeys herrlag om till en ny batalj på fredag. Det är Wings HC Arlanda från Märsta som kommer på besök till SDC-Hallen i Sätra.

Märstalaget var millimeter i från att ta sig till Allettan men föll på målsnöret. De har turats om med Strömsbro att leda fortsättningsserien. Nu är det dock Wings som kopplat lite grepp om förstaplatsen i gruppen och leder med två poäng före just Strömsbro.

Just Strömsbro har de poäng-gladaste spelarna i truppen. Men på en tredje plats hittar vi Wings Christian Blomqvist med sina 16 poäng på 12 matcher. Wings är rätt målglatt gäng. 3,5 mål i snitt per match gjorda och 3,25 insläppta per match. Vilket borde ge en rejäl målfest på fredag.

Senast lagen möttes i Sätra var Hammarbys premiäromgång och slutade med att bortalaget vann efter förlängning. 3-2 slutade matchen till Wings och det var just Blomqvist som satte avgörandet. Senast lagen möttes var den 17/1 uppe i Märsta, då segrade Wings med 4-3.

Läget i Bajen

Alla spelare är tillgängliga för spel utom Gustav Eriksson som är på väg tillbaka från skada.

Spelarna är sjukt taggade efter den senaste förlusten och det brukar bli bra matcher mot Wings.

Just nu ligger Bajen 5:a på samma poäng som Segeltorp. De har match i kväll borta mot Sollentuna. Hammarby är spellediga. Inklusive fredagens match återstår sex matcher och 18 poäng att spela för.

Du behövs 

Ingen kan säga någonting annat än att säsongen 2019/20 har varit tung för Hammarby. Därför behövs du mer än någonsin. Både resultatmässigt och ekonomiskt. Varje åskådare räknas för att stärka moralen och höja pulsen inför matchen. Dessutom är det väldigt välkomna slantar till Hammarby.

Pucken släpps 19:00 på en fredagskväll. Vad kan vara mer perfekt. Så skippa ”på spåret” och kom till Sätra och stöd grabbarna.

Matchinformation

Hammarby Hockey Vs. Wings HC Arlanda
Vad; Hockeyettan Östra Vår
När: Fredag 7 februari 19:00
Var: SDC – Hallen Sätra IP (Klicka här för karta)

Pris: 100 kr för vuxna, 50 kr för ungdomar och pensionärer.
Barn under 12 år går in gratis.

Om du inte kan närvara sänds matchen på webben för 99 kr.
Klicka här för att komma till matchen. 

 

 

 

 

Herr

5 - 1

KVAL TILL ATG HOCKEYETTAN

Åker/Strängnäs HC - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:00 Åkers Ishall

Dam

3 - 1

Träningsmatch

Hammarby IF - SDE

måndag 9 mars
20:00 Kärrtorps IP

J20

KVAL TILL J20 ELIT

Nyköpings SK - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:45 Stora Hallen

J18

1 - 7

J18 Div 1 Östra B Fortsättning

Hammarby IF - Boo HC

söndag 1 mars
19:00 SDC-hallen

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners