Den Goda Auktionen Sociala medier bild 1

Hammarby hockey är med i Den goda auktionen.

4 Nov 2019

Den 1-11 november kan ni buda på två signerade hockeytröjor från oss i onlineauktionen Den Goda Auktionen. Alla intäkter går oavkortat till organisationen Hungerprojektet som arbetar med att avskaffa hunger och fattigdom genom att stärka kvinnor i Afrika, Asien och Latinamerika.

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektet. Årets upplaga är den sjunde i ordningen och hittills har auktionen samlat in nästan 1 miljon kronor till arbetet med att avskaffa världshungern. Auktionen är live mellan den 1 och den 11 november på tradera.se.  Hungerprojektet Sverige är en del av den globala organisationen The Hunger Project som har verksamhet i 22 länder världen över. Vi är övertygade om att jämställdhet är vägen till utveckling. Därför stärker vi kvinnor till att skapa hållbar förändring för samhällena de lever i.

Länken till auktionen hittar du HÄR

Tillägg 191112: Nu är auktionen slut och det kom en hälsning från Nancy, projektledare i Den goda auktionen:

Nu är auktionen slut och vi har fått ett fantastiskt resultat tack vare er hjälp. Vi samlade in 85 784 kr! Alla intäkterna går som du vet till Hungerprojektets arbete för att avskaffa hunger och fattigdom med kvinnor i fokus.

Två signerade matchtröjor från er fick totalt 45 bud och det vinnande bud gick på 9 00 kr! Riktigt skoj! 

Tack igen för att ni valde att vara med och bidra till Den Goda Auktionen. Vi är nöjda och hade inte kunnat göra det utan er! Vi hoppas att vi kan samarbeta igen nästa år!

Många bäckar små, stort tack till er som budade på tröjorna!

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

fredag 14 augusti
19:00 SDC-hallen

J20

-

TRÄNINGSMATCH

Nyköping SK - Hammarby IF

måndag 14 september
19:30 Stora Hallen

Dam


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/hqadgacn/public_html/hammarby-hockey-3/wp-content/themes/addad-client/tpart-custom-results.php on line 209

-

Hammarby IF - -

torsdag 1 januari
00:00 -

J18


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/hqadgacn/public_html/hammarby-hockey-3/wp-content/themes/addad-client/tpart-custom-results.php on line 209

Hammarby IF - 

torsdag 1 januari
00:00 

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners