Bild från Södertäljes hemsida
thumb 1600

Gustafsson: Det kommer att bli en kul och spännande utmaning

19 feb 2021

Under gårdagen rapporterade vi på vår Hockeyettasida att Hammarby Hockey byter ut tränarparet Filip Algeman/Tobias Jansson mot Stefan Gustafsson/Jonas Fredmark. Något som parterna var överens om. Algeman/Jansson tyckte att det var bättre att kliva helt åt sidan i stället för att kliva ner från huvudrollen när förändringen skulle ske.

Vi ringde upp till den nya huvudtränaren Stefan Gustafsson.
– Det ska bli en rolig utmaning detta, jag har varit i liknande situationer förr säger 46 åringen som precis klivit in i omklädningsrummet på Sätra när vi når honom. Jag är mest glad att jag lyckades med att komma in utan att sätta i gång larmet skrattar han. Kvällen kommer att bli lång. Han ska möta upp sin nya kumpan Jonas Fredmark och sätta någon form av ett vinnande koncept. Med endast 50 minuters träning i morgon lördag är det match på söndag mot topplaget Vallentuna, i Vallentuna.

– Just nu har jag ingen aning alls om hur laget kommer att spela eller vilka som kommer att spela. Får återkomma om detta i morgon. Det kommer att vara otroligt mycket att göra.

Gustafsson är en mycket erfaren tränare, speciellt på J18 och J20-nivå. Han har de senaste fem åren varit i Södertäljes Elitlag och dessförinnan i Djurgården. Även om det är juniorer som är hans akilleshäl har han varit med att avancera med både Tyresö/Hanviken och Nackas seniorlag. Förra säsongen vann han brons i TV-Pucken med Södermanland.

Vi välkomnar återigen Stefan till Hammarby och Jonas Fredmark till A-laget.

Herr

-

ATG Hockeyettan Östra VÅR

Hammarby IF - Sollentuna HC

söndag 14 mars
16:00 SDC-hallen

Herr

2 - 1

ATG Hockeyettan Östra VÅR

Segeltorps IF - Hammarby IF

onsdag 3 mars
19:00 Segeltorpshallen

Dam

1 - 4

Damettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

onsdag 21 oktober
19:30 Kärrtorps IP

J20

J20 DIV 1 - GRUNDSERIEN 2020/2021

Hammarby IF - Spånga IS IK

onsdag 28 oktober
19:30 SDC-hallen

J18

J18 DIV 1 ÖSTRA D - GRUNDSERIEN 2020 / 2021

Hammarby IF - Järna SK

söndag 25 oktober
19:00 SDC-hallen

Gå 0 betala för 2

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners