PT41477-Redigera

Fredag kväll – Gävle away

14 feb 2020

Tre omgångar återstår av Hockeyettan östra vår när Hammarby tar sitt pick och pack för att åka till Gästrikland och Gävle på alla hjärtans dag. Här nedan finner du information om matchen. 

Hammarby Hockey åker på fredagskvällen upp till Gävle för match mot serieledande Strömsbro. Senast det begav sig i Gävle vann hemmalaget med 3-1 efter ett mycket sent reduceringsmål av Marcus Carlsson. När lagen möttes senast i Sätra vann Bajen med 5-2.

Strömsbro var nykomlingar i serien men har överraskat alla precis som Valbo förra säsongen med ett aggressivt spel och många vinnarskallar. En spelare att verkligen se upp med är #81 Joakim Axman. Hela hans kedja öser in poäng och 28 mål är gjorda av den formationen under fortsättningsserien. De ligger etta, tvåa och trea i den interna skytteligan.

Läget i laget 

Hammarby kommer med en vinst i ryggen med 6-4 hemma mot Hanviken senast. Detta har gett ett litet skutt i tabellen och nu ligger söderbröderna på en fjärdeplats i tabellen. Nestor Plarsmo tillsammans med Emil Lejon hade show och stod för hälften av Bajens mål under onsdagen.

Till Gävle åker samtliga spelare utom Gustav Eriksson och Jacob Wallin.

Motståndarna

Precis som ovan nämnt är Strömsbro riktigt riktigt bra. Laget leder serien och skulle de ta tre poäng i dag är det klara för playoff. Firma Axman, Ehn och Persson öser in mål.

Strömbro kommer till dagens match med fyra raka segrar och blir som sagt klara för playoff om det blir en femte. För Hammarbys del handlar det om säkrat kontrakt.

Matchen

Nedsläpp sker 19:00 i Testebo Arena
Hitta till hallen här 

Inträdet ligger på 100 kr

Matchen visas på webben för den som inte kan vara på plats.
Klicka här för att komma till sändningen 

Det åker upp ett gäng Bamsingar till Gävle under kvällen och hoppas på uppslutning från lokala Bajare. 

Herr

5 - 1

KVAL TILL ATG HOCKEYETTAN

Åker/Strängnäs HC - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:00 Åkers Ishall

Dam

3 - 1

Träningsmatch

Hammarby IF - SDE

måndag 9 mars
20:00 Kärrtorps IP

J20

KVAL TILL J20 ELIT

Nyköpings SK - Hammarby IF

onsdag 11 mars
19:45 Stora Hallen

J18

1 - 7

J18 Div 1 Östra B Fortsättning

Hammarby IF - Boo HC

söndag 1 mars
19:00 SDC-hallen

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners