Sundin

Förändringar i ledarstaben – Johan Sundin tar över som huvudtränare

28 Feb 2017

Johan Sundin tar över som huvudtränare för Hammarbys a-lag. Johan har under de senaste två åren varit assisterande tränare till Benny Rönnelöw, som nu lämnar tränaruppdraget.

– Tiden räcker inte till, säger Benny. Jag för en dialog med Hammarby kring en fortsättning i någon form.
– Jag har haft en fantastisk resa tillsammans med Hammarby Hockey, alla fans och sponsorer som stöttat oss genom åren i med och motgång.
Jag och Hammarby tror verkligen på Johan och den kunskap han besitter. Johan är en kunnig tränare som verkligen har visat att han brinner för ishockey, han har varit ett enormt stöd under dessa år. Vi i Hammarby ser oss själva som en språngbräda för både spelare och ledare, vi ger t.ex. unga spelare chansen att utvecklas hos oss för att kunna ta nästa steg, det gäller också ledare och tränare.

– Vi är redan igång och formar lagbygget inför nästa säsong, där jag kommer prata med alla spelare för att sedan sätta mig ner tillsammans med Johan för att skapa ett slagkraftigt lag. Vi kommer att försöka behålla stommen från årets säsong, vi är inte nöjda med vår placering i år så vi kommer verkligen göra allt för att göra en bättre säsong och då behöver vi spelare som är beredda att satsa för att nå de mål som laget och föreningen sätter upp, avslutar Benny.

Hammarbys nye huvudtränare Johan Sundin är 37 år, och har varit verksam som tränare i tolv säsonger i allt från ungdomslag till juniorelit. Han går tränarlinjen på Bosön och är sedan flera år också instruktör på hockeyförbundets tränarutbildningar. En närmare presentation av Johan kommer givetvis på hemsidan längre fram!

Herr

-

Träningsmatch

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

onsdag 15 augusti
19:00 SDC-hallen Sätra

Dam

1 - 2

Förkval 3:3 till Play Off till SDHL

Hammarby IF - Skellefteå AIK

söndag 18 mars
13:00 Husby Ishall

J20

3 - 4 (sd)

J20 Div 1 Östra forts...

Hammarby IF - Sundbybergs IK / Kista HC

måndag 19 februari
20:00 Zinkensdamms IP

Dam – Instagram

Huvudpartner Herrlag

Huvudpartner Damlag

J20-partners

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019