Enroth lägger skridskorna på hyllan

7 Mar 2017

Mattias Enroth meddelar att han avslutar sin hockeykarriär. Mattias kom till Hammarby 2014 och har spelat 83 tävlingsmatcher för klubben.

Varför har du bestämt dig för att sluta?

– Jag känner att jag vill tillbringa mer tid med min familj, samtidigt som jag känner mig rätt klar som hockeyspelare. Nu ser jag fram emot att se Hammarby Hockey från läktaren.

Vilket är ditt bästa minne från tiden i Bajen?

– Mitt absolut bästa minne är nog förra säsongen när vi gick till play off. Vi hade sånt otroligt go i laget då och spelade en bra hockey som tog oss ända till PO. Sen även vinsten på Bajenkvällen förra året, det var en fin kväll.

Vill du avsluta med att skicka en hälsning till fansen?

– Vill rikta ett stort tack till alla fans som tar sig till Sätra och alla andra arenor och sjunger fram oss. Det betyder väldigt mycket för oss spelare! Tack för allt och tack för mina tre år i Hammarby Hockey!

Tack Mattias för den här tiden!

Herr

-

Träningsmatch

Vallentuna BK - Hammarby IF

måndag 21 augusti
19:00 Vallentuna Ishall

J20

-

Träningsmatch

Haninge Anchors - Hammarby IF

måndag 11 september
19:30 Länna Sport Arena

Dam

1 - 7

Träningsmatch

Hammarby IF - IF Troja/Ljungby

lördag 19 augusti
19:00 Stora Mossen

Stötta Hammarby Hockey

mfnd
swish

Huvudpartner Herrlag

Huvudpartner Damlag

Vaccinerad Klubb

Aktivt under 2016-2019