En torsdagskväll i Sätra

31 okt 2019

Det är torsdag och business as usually i SDC-hallen i Sätra, dvs träning, träning, träning. Men kanske ändå inte riktigt som det brukar, men mer om det senare.

Helgen närmar sig, på söndag är det hemmamatch och det är Huddinge kommer på besök.

Vad händer på söndag, Robin Kokkonen?

–  Vi hoppas på 3 poäng såklart! Vi vet att Huddinge är ett bra lag, skickligt lag så det gäller bara att stämpla in. Men vi kan inte fokusera så mycket på dem och hur det har sett ut tidigare för dem utan vi måste fokusera på vårt.

Och vad blir fokus då?

– Fokuset blir att alla får gå till sig själva, de vet vad de ska göra och sen gör det.

Känner du att ni är ett team?

– Ja, absolut, jag känner inte att det är några grupperingar och så. Kanske en känsla av att rädslan att förlora har varit större än viljan att vinna, får vi bort det kan det gå hur bra som helst för oss.

Allmänna läget och hur sugna är ni på revansch?

– Alla på plats och bra stämning, alltid bra stämning faktiskt! Jag kan bara prata för mig själv och jag är riktigt sugen på revansch, jag tycker vi ska ha 3 poäng mot Huddinge nu! Välkommen till SDC-hallen på söndag!

Sebastian Andersson, Huddinge på söndag?

–  Förhoppningsvis 3 efterlängtade poäng på kontot! Vi kanske inte ska stirra oss blinda på resultatet men vi vill se ett stort steg framåt i hur vi uppträder och hur vi spelar.

Revanschsugna?

– Extremt! Jag vet inte om revansch är rätt ord men vi skulle vilja hitta oss själva, för att vi är ju så pass mycket bättre än vad resultaten hittills  har visat. Vi hoppas på att spelmässigt ta ett stort steg framåt och sen bygga vidare på det.

Bra stämning?

– Alltid jättebra stämning! Vi har högt i tak och vi har väldigt roligt tillsammans så vi hoppas att vi kan ta med oss det ut på isen också.

Instämmer och bekräftar härmed att stämningen är hög i och runt laget, kanske lite extra idag tack vare aktiviteterna i omklädningsrummet, men mer om det senare som sagt. Varmt välkomna till SDC-hallen på söndag den 3 i månaden som även kallas movember!

Text och bild: C. Robertsson

Herr

-

TRÄNINGSMATCH

Hammarby IF - IF Vallentuna BK

fredag 14 augusti
19:00 SDC-hallen

J20

-

TRÄNINGSMATCH

Nyköping SK - Hammarby IF

måndag 14 september
19:30 Stora Hallen

Dam


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/hqadgacn/public_html/hammarby-hockey-3/wp-content/themes/addad-client/tpart-custom-results.php on line 209

-

Hammarby IF - -

torsdag 1 januari
00:00 -

J18


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/hqadgacn/public_html/hammarby-hockey-3/wp-content/themes/addad-client/tpart-custom-results.php on line 209

Hammarby IF - 

torsdag 1 januari
00:00 

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners