Namnlöst-2

BILJETTINFORMATION: Hammarby – Enköping

12 okt 2020

Ny match och nya tag på onsdag när Enköping kommer på besök till SDC-Hallen. Tyvärr råder fortfarande restriktionerna på maximalt 50 åskådare så vi ligger kvar med samma system som förra matchen. Här följer information om hur du söker biljett för matchen. 

I det rådande läget som pågår i Sverige och världen just nu gör att vi har en begränsning av maximalt femtio åskådare per match fram till nya beslut tas.

Därför kommer endast fyrtio (40) platser att släppas för allmänheten.
Vi kommer att köra av principen först till kvarn och detta gäller alla som önskar en biljett. Oavsett om du har säsongskort, är hemma eller bortasupporter.

Om du har säsongskort går du in fritt. Har du inte ett säsongskort kommer du att få ett svar på mejlen om hur du betalar din biljett, under förutsättning att det finns plats kvar. Priset för en biljett är 100 kr. Meddela gärna oss när du mejlar om du har säsongskort eller inte.

Hit mejlar du 

De fyrtio första som mejlar in sin förfrågan till ticket1014@hammarbyhockey.se kommer att få ett svar från oss om att ni är välkomna till matchen på onsdag. Om du inte har säsongskort kommer vi även att svara hur du betalar din biljett. När vi sedan ser betalningen får du svar att du är uppskriven. Sedan är det bara att komma till entrén på onsdag och säga ditt namn.

När kvoten på 40 biljetter är slut stängs mejladressen av. Du kommer då att få ett felmeddelande när du mejlar denna adress. Vill du få tag på oss på annat sätt är adressen evenemang@hammarbyhockey.se

Sponsorer och VIP är inbjudna 

Om du har ett sponsorkort eller VIP-kort behöver ni inte mejla oss, utan är välkomna i alla fall. Ni står redan på listan.

Matchen går även att se via webben https://play.staylive.se/hammarbyhockey/livekalender för endast 119 kr.

Har du köpt ett säsongskort av Hammarby Hockey eller Bajen Fans

Vi ser helst att man hämtar ut sitt säsongskort när man gör sitt första besök i hallen. Alla våra säsongskortsinnehavare finns på en lista som är placerad hos entrépersonalen. Denna lista är med hela säsongen.

Om man mot all förmodan inte ämnar att besöka hallen alls under säsongen kan man skicka en förfrågan till evenemang@hammarbyhockey.se för att få sitt säsongskort hemskickat.

Dock hoppas vi på att så många som möjligt besöker hallen i vinter. Dels för att vi vill ha en stor publik, samt att vi håller kostnaden för porto nere.

Herr

-

HOCKEYETTAN ÖSTRA GRUNDSERIE

IF Vallentuna BK - Hammarby IF

söndag 25 oktober
16:00 Vallentuna Ishall

Dam

-

Damettan Östra

Almtuna IS - Hammarby IF

lördag 24 oktober
15:30 Upplands Bilforum Arena

J20

-

J20 DIV 1 - GRUNDSERIEN 2020/2021

Hammarby IF - Spånga IS IK

onsdag 28 oktober
20:00 Kärrtorps IP

Herr

5 - 4 (sd)

HOCKEYETTAN ÖSTRA GRUNDSERIE

Hammarby IF - Strömsbro IF

onsdag 21 oktober
19:00 SDC-hallen & ATG Play

Dam

1 - 4

Damettan Östra

Hammarby IF - Haninge Anchors HC

onsdag 21 oktober
19:30 Kärrtorps IP

J20

3 - 8

J20 DIV 1 - GRUNDSERIEN 2020/2021

SDE HF - Hammarby IF

lördag 17 oktober
17:30 Stockhagens Ishall

J18

J18 DIV 1 ÖSTRA D - GRUNDSERIEN 2020 / 2021

Flemmingsbergs IK - Hammarby IF

torsdag 22 oktober
19:30 Visättra Ishall

Partner Herrlag

Partner Damlag

J20-partners

J18-partners